Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/frenskoto-predlozhenie-koeto-ima-za-cel-da-nakara-balgariya-da-vdigne-vetoto-varhu-skopie-e-edno-golyamo-nishto/2331 SvobodnoSlovo.eu
Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо

Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо. В него отново се говори за защита правата на "малцинствата". Тоест, България ще трябва да признае, че българите в РСМ са "малцинство".

Вярно, в документа се призовава Скопие да не използва език на омразата, но няма никакви изисквания как конкретно ще стане това. Гаранция-Франция, както вече беше казано. Ако РСМ иска да започне преговори за членство в ЕС, трябва да промени учебниците по история, пълни с лъжи и клевети по адрес на България, СЕГА. Скопие трябва да бъде задължено с подписването на официален документ, да не си присвоява българската история. И този документ трябва да бъде подписан, ПРЕДИ да почнат преговори за членство в ЕС. А настоящето френско предложение е просто отбиване на номера от страна на Париж.

Ако българските управляващи, които и да са те, ревизират позицията на България по отношение на Скопие въз основа на тези нищо незначещи страници, значи са най-глупавите управляващи на света. Или са просто добре платени. Ох, прощавайте, сега добре платените ги наричат "герои, които са изживели катарзис". Силно се надявам нашите управляващи никога да не изживяват подобен "катарзис".

Петър Волгин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.