Г-н Петков, не се хвалете, че някой върши нарушение

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/g-n-petkov-ne-se-hvalete-che-nyakoy-varshi-narushenie/134145 SvobodnoSlovo.eu
Г-н Петков, не се хвалете, че някой върши нарушение

Кирил Петков се похвалил във фб, че държи връзка с екипа, лекуващ пострадалата в катастрофата с кола на НСО жена. Г-н Петков, не се хвалете, че някой върши нарушение. Защото да се дават сведения на вас, който сте никой за пострадалата /а и за доста други хора/ е нарушение на чл. 28 от Закона за здравето. И щеше да е добре и тези, които ви дават сведения да го знаят. А коментарите под неговите постове за катастрофата са наистина безумни - подкрепям те, с теб сме, който не е виновен, пръв да хвърли камъка и т.н. Т.е. глупост до глупост, до пълно безумие, което показва единствено и само липсата на емпатия, емоционален и социален интелект. В коментарите се включва и съпартийката му рена стефанова, бивш депутат, осъдена условно за ПТП, причинено от нея, с пострадал пешеходец. Разбираемо тя се мята на амбразурата в негова защита.

Питането ми е към всички, които са силно съпричастни към петков - ако на вас се случи, ако ваш близък легне в ковчега дали ще сте толкова състрадателни и съпричастни. Защо не мислите с главите си, ако можете изобщо, защо не включите поне веднъж моралния си компас, наречен съвест, за да изглеждате малко повече човеци, защо не го попитате какво прави недоразумението тицин в кола на НСО, каквото право няма, защо толерирате непрекъснатите му лъжи. Толкова сте противни и жалки, ама много.

Цветеслава Гълъбова

5 Коментара

Реалист

2 months before

Д-р Гълъбова, вие сте специалист по психиатрия, веднъж завинаги определете "физиономята на това лице и неговата група". Без да съм някакъв експерт, но като човек, работил 30 години с хора, веднага се вижда, че ТОЙ и ТЕ са неграмотни, за да управляват каквото и да било. Да не давам примери. Същия въпрос отправям и към "великата пиарка" Диана Дамянова, жена в години... Пък сега се и оправдава, скрий се, жено Дамянова! Срам за годините ти!

Коментирай

Бля, бля

2 months before

Какво правят две лекета в кола на НСО ,ами правят катастрофа със загинал и силно пострадала пътничка.

Коментирай

Бля, бля

2 months before

Какво правят две лекета в кола на НСО ,ами правят катастрофа със загинал и силно пострадала пътничка.

Коментирай

moitoi

2 months before

Желаещ да постъпи на работа при шефа на фирмата!!! -Мога ли да постъпя на работа при вас???-подавайки съдебното си досие. Прочитайки досието ШЕФА го връща със страхопочитание и казва??? -С това досие в частен бизнес едва ли но имайки предвид правонарушенията ви ...на държавна длъжност от съветник ...нагоре!!!Може и Премиер!!!

Коментирай

Очаквайте в АФЕРА!

2 months before

Информационна бомба, която ще взриви политическата върхушка и политическата ситуация в държавата! Поредица от ексклузивни записи, която ще покаже ексклузивно ИСТИНСКОТО ГРОЗНО ЛИЦЕ на точно онези, които се представят като най- чисти!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.