Гербераст пред Narod.bg: Севда ТВ е психически лабилна след ареста, Бойко трепери, че ще пропее за грабежите (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gerberast-pred-narodbg-sevda-tv-e-psihicheski-labilna-sled-aresta-boyko-treperi-che-shte-propee-za-grabezhite-video/4087 SvobodnoSlovo.eu
Гербераст пред Narod.bg: Севда ТВ е психически лабилна след ареста, Бойко трепери, че ще пропее за грабежите (ВИДЕО)

След 24-часовия арест Севдалина Арнаудова е съсипана психически. Бившата пиарка на ГЕРБ, наясно с много от грабежите по време на 12-годишната власт на Бойко Борисов, била изключително притеснена от заключването, до което не вярвала, че може да се стигне. При натиск от разследващите нищо чудно да пропее и да гарантира присъдата на Баце, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от централата на ГЕРБ.

Преките връзките на Севда ТВ с големите финансови измами на ГЕРБ, за нейно съжаление, са опасно видими. Например, още при нейното задържане миналата седмица стана известно, че в двора й е паркиран джип, собственост на строителя на руския „Турски поток“ – „Аркад“.

Съпругът й Делян Димитров, който е член на ръководството на „Булгартрансгаз“, обясни без да намира нещо нередно, че колата е служебна и е била дадена от компанията – изпълнител на възложителя.

Достатъчно е Севдалина да разкрие детайли от частните разговори на Борисов покрай строежа на газопровода, за да го вкара зад решетките със сериозно обвинение, призна висшият гербераст пред Narod.bg.

При последното управление на ГЕРБ държавата финансира с 3 млрд. лв. строителството на транзитния газопровод, чиято функция е единствено да доставя газ от Русия към Сърбия без разклонения в България.

С това решение и с български средства се реализира дългогодишната амбиция на Москва да заобиколи Украйна и да доставя газ директно до европейските пазари.

Проектът беше даден на саудитския консорциум „Аркад“, но както и самият Борисов призна, след договорка с руските партньори. Дългият около 450 км газопровод бе построен рекордно само за година за разлика от газовата връзка с Гърция, която основно осигурява алтернатива на руските газови доставки, но се бави над десетилетие.

Премиерът Кирил Петков вчера съобщи, че в Брюксел е говорил с американския президент Джо Байдън как корупцията може да бъде инструмент на руския президент Владимир Путин в балканските страни и му е дал за пример именно „Турски поток“.

Същия ден посолството на Русия в София го репликира на сайта си с фразата: „Вместо елементарна благодарност за бързо и успешно реализиране на проекта (…) чуваме само безпочвени нападки.

narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.