Гледам Киро Лъжата в "Панорама". "Оле, моле, въх, ааа" - абсолютно несъстоятелен тип с дебилен речник

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gledam-kiro-lazhata-v-panorama-ole-mole-vah-aaa-absolyutno-nesastoyatelen-tip-s-debilen-rechnik/2328 SvobodnoSlovo.eu
Гледам Киро Лъжата в "Панорама". "Оле, моле, въх, ааа" - абсолютно несъстоятелен тип с дебилен речник

Гледам Киро Лъжата в "Панорама". "Оле, моле, въх, ааа" - абсолютно несъстоятелен тип с дебилен речник.

И се прави на луд, че вчера излязли от парламента и видяли вълна от хора, все едно не знае как и защо са се появили хората там.

Аз обаче знам от депутат от управляващата коалиция, че протестиращите са извикани от ПП и тъй като нямат електорат, са се обадили на хора от ДБ - да идват и да забират други със себе си.

Мисълта ми е, че протестиращите не са извикани от Христо Иванов или някой друг функционер от ДБ, но са електорат на ДБ, извикан от ПП. Не е спонтанен протест в подкрепа на Минчев и ПП.

Дори допускам, че мощно се е разкешило за мероприятието от 300 души, като се има предвид какви милиони хвърчат за пазарене на депутати с "морал" и "принципи" от "борци" срещу корупцията.

Така че, бухенвалдският манекен, който живее в паралелен свят и всяка дума му е лъжа и измама, да се скрие някъде. Одобрението за фигурата му като PM e 8-9%. Болшинството българи не го искат.

Нито искат кабинета и управлението му.

Кирил Петков (национален предател по въпроса за РСМ) задмина в пъти Борисов по наглост и арагантност, по лъжи и измислици, по задкулисие...

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.