Гледам я тази снимка и ме обземат странни чувства! Корнелия протестира?! Ама, само колко е пламенна!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gledam-ya-tazi-snimka-i-me-obzemat-stranni-chuvstva-korneliya-protestira-ama-samo-kolko-e-plamenna/2347 SvobodnoSlovo.eu
Гледам я тази снимка и ме обземат странни чувства! Корнелия протестира?! Ама, само колко е пламенна!

Гледам я тази снимка и ме обземат странни чувства! Корнелия протестира?! Ама, само колко е пламенна! Протестира Корнелия?!

Странно защо Корнелия не протестира срещу биячите в Самоков и Перник? Протестира Корнелия, за да остане на власт! Протестира, защото здраво е стиснала кокала и не иска да го пусне!

Протестира Корнелия заедно с умно-красивите соросоиди, които уж били десни! Протестира Корнелия заедно с онези, които кръстосваха София и развяваха чужди знамена!

Протестира защото вероятно ще секне тази огромна хранилка свързана с износа на оръжие за Украйна и както е видно готова е на всичко, за да защити хранилката!

Е, нЕма такава държава, в която народа е най-бедния , а управляващите протестират, за да запазят властта си и да го направят още по-беден! Нема такава държава, в която пропагандните медии да са толкова услужливи? С какъв хъс само ни заливаха цяла нощ с видеа и коментари от набързо спретнатия снощи протест?

Сами помислете кой има полза от платени протести, свикани на пожар?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.