ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ - ВИНАГИ НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gnusni-licemeri-vinagi-na-stranata-na-pobeditelite/4875 SvobodnoSlovo.eu
ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ - ВИНАГИ НА СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

1999г., когато американците мятаха бомби по мирното население в Югославия, Дайнов твърдо подкрепяше агресорите:

"Националният интерес е да се избере онова, което ще доведе до нашето участие в света, който ще произлезе от сегашните военни действия - и то участие в победата на победителите. Другото е да се избере страната на победените. А точно този филм вече сме го гледали."

(СДС Информационен бюлетин, Е.Дайнов)

Вчера същият този Дайнов се изцепил гръмогласно-

да се забрани честването на 3 март:

"В тази война всички са мишени на Путин. Следователно, всички трябва да противодействат, за да имат шансове да оцелеят."

Значи според Дайнов, тогава американците не бяха агресори, а "победители във военни действия", а сега руснаците са "агресори"!

Двоен аршин, та дрънка!

Въртим, сучем - и все да сме на страната на силните и победителите.

А утре, ако Русия случайно (или закономерно) се превърне в първа сила в света, то - абсолютно съм сигурен, че въпросното жалко човече - заедно с цялата камарила от подлизурки и нагаждачи на силните - ще се наредят с цветя и рози да посрещат новите победители!

"Горко ви, лицемерни законоучители и фарисеи! Вие сте като варосани гробници хубави отвън, но вътре пълни с кости на мъртъвци и всякакви нечистотии."

(Матей 23:27)

НИКОЛАЙ РИЗОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.