Голям рев, че областните управители подавали оставки. Пак Радев е виновен

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/golyam-rev-che-oblastnite-upraviteli-podavali-ostavki-pak-radev-e-vinoven/111677 SvobodnoSlovo.eu
Голям рев, че областните управители подавали оставки. Пак Радев е виновен

Голям рев, че областните управители подавали оставки. Пак Радев е виновен. Както и за всичко друго в държавата, че и в света.

Чудя се тази коалиция, която се мъти два месеца,, макар че имаха поръчка от посолствоТО, защо не се е огледала в " "банките си с кадри" и не е определила кой ще се включва във втория и третия ешелон на властта - замове, областнти, шефове на дирекции и агенции и т.н. Всички ясно чухме от Записът!, че още преди повече от две седмици се дава нареждане от един от "лидерите" на ПП "законно, незаконно" да уволняват, да сменят и т.н. Чухме и, че ще правят избори с "наше МВР".

Та, при тези ясни планове, оповестени на национално партийно събитие, защо не са си избрали хората за тези позиции. Вече цяла седмица ни управляват, нали.

Цветеслава Гълъбова 

4 Коментара

БОРБА

1 year before

МАФИЯТА СЕ РАЗПАДА..................

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.