Господин хъш, защо не отстранихте Будинов преди 5 или 6 години, или когото бяхте и.д. директор на театъра, назначен от ГЕРБ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gospodin-hash-zashto-ne-otstranihte-budinov-predi-5-ili-6-godini-ili-kogoto-byahte-id-direktor-na-teatara-naznachen-ot-gerb/51920 SvobodnoSlovo.eu
Господин хъш, защо не отстранихте Будинов преди 5 или 6 години, или когото бяхте и.д. директор на театъра, назначен от ГЕРБ?

Днес ми попадна едно видео, за което веднага се каза, че било манипулирано. В това видео от миналата година Александър Морфов - режисьор и и.д. Директор на Народния театър през 2015 г. / назначен за такъв от тогавашния министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов/, презрително и подигравателно съобщава на актьори, които не се виждат, но се чуват хилежите им, че маха актьора Будинов /бивш депутат от ГЕРБ/ от спектакъла Хъшове. Причината е, че не бил на нужната морална висота, защото е от ГЕРБ!?!?

Първо, не харесвам Будинов като актьор.

Второ, върл противник съм на ГЕРБ от години, не съм пестила критиките си към тях и няма да ги пестя. 

Третото е въпрос към смелия и даже храбър хъш Морфов /не коментирам творческите му качества/ - господин хъш, защо не отстранихте Будинов преди 5 или 6 години, или когото бяхте и.д. директор на театъра, назначен от ГЕРБ? Защо изобщо приехте това назначение? Морално ли беше? Сега морално ли е или просто куража Ви стига до там да вадите на умряло куче нож. А подхилващите и мазнещи се слушатели на този монолог, явно също са големи куражлии. Жалки сте!

Цветеслава Гълъбова 

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Буля Цвецка окончателно изплиска легена. Менопаузата влияе на психиката. Виновен е Ричард алибегофф. Заряза буля Цвецка и сега тя страда.

Коментирай

copy - paste

преди 1 месец

Явор Дачков зачеркна Сашо Морфов: Ако бях на мястото на Васил Василев бих го уволнил отдавна без да ми мигне окото и без да ме е грижа за фалшивия патос на умните и красивите ------имам въпрос – кой е този Явор Дачков? Един гербаджийски боклук… ------ето ти един недоволен Явор. Другия недоволен Явор е Божанков.

Коментирай

Ричард Алибегов

преди 1 месец

„Всички сме депеcе!“

Коментирай

Буля Цвецка

преди 1 месец

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! “Гербаджийският боклук” Евгени Будинов след репресията на Александър Морфов срещу него: Съжалявам го. Това напомня най-мракобесните времена. Вбеси се, като му казах, че избирам Борисов пред Морфов.------- Браво на момата Будинов. Наясно е как и на кого се правят свирки.

Коментирай

Га6и

преди 1 месец

Хубаво е човек да бъде добър профисионалист, но това не значе, че трябва на бъде нагъл, невъзпитан и брутален. Има хора които се самозабравят от славата и успехите. Морфов е един от тях. Тази личност дали знае какво е култура?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.