Говорят, че Русия прави или ще направи това, което те говорят и правят. Това е по същество хибридна война

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/govoryat-che-rusiya-pravi-ili-shte-napravi-tova-koeto-te-govoryat-i-pravyat-tova-e-po-sashtestvo-hibridna-voyna/4831 SvobodnoSlovo.eu
Говорят, че Русия прави или ще направи това, което те говорят и правят. Това е по същество хибридна война

Тактиката на глобалистите е същата както винаги.

Говорят, че Русия прави или ще направи това, което те говорят и правят.

Това е по същество хибридна война. Наблюдаваме го от много години, няма никаква изненада. Изненадани са само тези, които нищо не разбират.

Към момента мога да извадя две важни неща.

1. Западът ще сформира бойни военни групи, които ще праща в Украйна. Плюс официално въоръжаване на Украйна. Като мисля, че никой нормален европеец няма да си зареже децата, жената и бизнеса, за да спасява украинците от демона Путин, следва логичното. Ще набират престъпници и главорези. Ще набират най-долната прослойка хора, включително ще пуснат от затворите хора, срещу заплащане разбира се, които са готови да убиват. Това се казва наемна войска и нейният характер ще бъде само един - убийци. По този начин мога да кажа, че срещу Русия официално ще бъдат изпратени зверове. Има много такива в цял свят и по цял свят постоянно такива хора са на разположение на службите и военните.

2. Понеже не може да си позволи да направи нищо във военно отношение, Западът ще атакува Русия с кибератаки, информационна война (тя вече тече с пълна сила, в медиите се представят не само стари кадри с военен сюжет, но и само украинската страна). Това е официално спуснато до всички глобалистки медии. Вижда се, няма нужда да го доказвам.

Путин ги предупреди, че всяка намеса ще получи отговор. Това е причината, поради която разгръщат истерията как той ще направи ядрена война. Използват слабостта си като я превръщат в сила. Елементарен трик.

Има един пункт от стратегията им, който ще поставя под съмнение.

Искат да вземат парите на руските олигарси, които живеят в Англия и чиито пари са вложени в Лондонската стокова борса. Лондонското сити, за който не знае, е същинският източник на икономически и финансов контрол върху света във всеки един момент. Уолстрийт е на второ място. Лондонското сити е Тера инкогнита, там каквото става, го знае само шепа хора, но го живеем всички. Интересно ми е как ще решат този въпрос, защото никой не може да влияе на сити-то, ако то няма интерес.

Напускането на Абрамович от Челси е засега според мен пиар ход, отколкото истинско национализиране на руския му капитал. В бизнесът на Абрамович примерно футболът е назад в списъка. Много по-важни неща има той.

И тук идвам до главното.

Фактически се развива истинската война, а тя е за контрол върху ресурсите в света. По точно, контролът ще си смени господарите. Западният контрол се намира в процес на западане докато източният в процес на възход.

Така че не зная какво ще стане с руските олигарси в сити-то. Ще гледам с интерес.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.