Хартиената коалиция или... другото лице на наглостта

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hartienata-koaliciya-ili-drugoto-lice-na-naglostta/240 SvobodnoSlovo.eu
Хартиената коалиция или... другото лице на наглостта

В петък, 18-и ноември, в „ЕвроДикоФ“:

Хартиената коалиция или... другото лице на наглостта. Неистовото желание на новата коалиция да унижи ПП и ДБ дали няма да е с обратен ефект? Що за идиотия - не до среднощ, а до сутринта да продължава заседанието на правната комисия?!

Как за пореден път Борисов направи за смях парламентарната си група. А Кирил Петков най-после „захапа ножа“! Дано така да продължи... Суперекспертката по изборни кодекси, Мая Манолова, със суперкоментар за парламентарните безумия.

Теми с продължение:

- От синдика Веселин Банков поискаха 250 000 лв. подкуп. Търси ли го някой за повече информация?

- БОЕЦ и скандалът с евтиния имот - чия сестра си купи евтин апартамент в близост до същия имот - коментар на Георги Георгиев.

Нашите андрешковци от служебното правителство дали се правят на луди или имат право да продават в чужбина бензин от руски петрол? Коментар на Таня Петрова.

По казуса май Брюксел нещо е недомислил...

Бившият шеф на „Кинтекс“ е сключил споразумение със сегашните шефове на фирмата. За какво става дума? Защо Михайлов е допуснат до конкурсите на апетитни държавни предприятия? Плащал ли е тлъсти комисионни на офшорки - какво показват документите?

Наскоро от Сдружение „За Земята“ пуснаха бомбастичен материал, според който най-големите български компании плащат между 2 и 3 пъти по-ниски данъци, отколкото малките и средните фирми. Как става? Обяснява авторът Димитър Събев.

Адвокат Николай Хаджигенов наскоро каза, че присъдата срещу Иванчева не е правосъдие. Стажанта добавя: а тогава какво е? Пледоарията на Хаджигенов срещу присъдата на ВКС.

И още една тема, която гадно подминават големите медии: пълна мистерия със „сигнал“ на „Антимафия“ до Президента и до институциите. Публикуваното факсимиле с автор Григор Здравков е неподписано, а Здравков отрича да е автор. А тук става дума за корупция в особено големи размери! Какъв е резултатът от разговора на Стажанта с областния управител Минко Ангелов по въпроса.

Каубойски сцени в Парламента с участието на Кирил Петков по темата маришките централи и култов коментар на Бойко Борисов по темата. Но! В студиото на „ЕвроДикоФ“ влиза евродепутатката Цветелина Пенкова, която ще покаже какво говорят документите.

Турската посланичка каза за българския журналист Мехмед Юмер, че принадлежи към медийното крило на терористична организация. В интервю за Силвия Великова Юмер заяви, че не е изключено атентатът в Истанбул да е организиран от турската държава. И тук мълчанието по повод реакцията на турската посланичка до националното радио като че ли е много повече от защината на Юмер.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.