"Хуманистите" от Великобритания и САЩ затвориха границите си за украински бежанци! Що така бе? Защо не ги искате тези изтерзани майки и деца?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/humanistite-ot-velikobritaniya-i-sasht-zatvoriha-granicite-si-za-ukrainski-bezhanci-shto-taka-be-zashto-ne-gi-iskate-tezi-izterzani-mayki-i-deca/4467 SvobodnoSlovo.eu
"Хуманистите" от Великобритания и САЩ затвориха границите си за украински бежанци! Що така бе? Защо не ги искате тези изтерзани майки и деца?

Медийната пропаганда и лъжи продължават да се леят с всички сили, стремейки се да потушат истинските въпроси и информация!

Нека отново повдигнем завесата и осветлим затъмнения медиен пейзаж! Какво премълчава пропагандата към днешна дaта?

"Хуманистите" от Великобритания и САЩ затвориха границите си за украински бежанци! Що така бе? Защо не ги искате тези изтерзани майки и деца? От какво се притеснихте? А дали в тези многохилядни човешки потоци не сте заложили бомба със закъснител?

Бежанците от Украйна, влизат в държави с наложени строги епидемични мерки без никакви тестове, без налагане на карантина и ограничения?! Що така бе, "хуманистите"? Две години на какви ли не извращения ни подложиха "хуманистите"? Дори децата ни не пускаха да отидат на училище, ако не се тестват! Ежедневно, същата тази пропаганда на "хуманистите" облъчваше хората със страх и смърт! Десетки хиляди не издържаха на този "хуманен" ужас!

Какъв ли вирус са ни подготвили "хуманистите" от онези многото биологични лаборатории, които Диляна Гайтанджиева осветли в Украйна?

На този фон, хора в Бургас се млатиха за евтино олио, докато един човек не почина! До тук ли ни докараха "хуманистите"?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.