ХВЪРЛИХТЕ ПУДЕЛА СИ НА КУЧЕТАТА ЗАРАДИ ВОЙНАТА СИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hvarlihte-pudela-si-na-kuchetata-zaradi-voynata-si/4330 SvobodnoSlovo.eu
ХВЪРЛИХТЕ ПУДЕЛА СИ НА КУЧЕТАТА ЗАРАДИ ВОЙНАТА СИ

Когато ГЕРБ говорят възмутено за политически репресии, направо не вярвам на ушите си. Спомням си как арестуваха хора посред нощ и ги разкарваха с белезници и окови по улиците и ги показваха в новините. Всичко се връща.

И проблемът е друг- оказа се, че Кирил Петков е над закона. Въпреки туитването и постването на "великата" му мисъл. Не знам с каква наглост човек, станал министър с лъжа и попълнил декларация с невярно съдържание, нарушил Конституцията, твърди, че никой не бил над закона. То, ако законът беше на ниво, той трябваше да е на подсъдимата скамейка!

И сега по същество: САЩ са паникьосани от реакциите на българите към войната им. И са готови на всякакви жертви, включително да хвърлят на кучетата доскорошните си пудели. Така да се каже, ритуално положиха Борисов и ГЕРБ на олтара на интересите си. Защото те нямат приятели, имат само интереси. И ще захвърлят като употребен моп и Кирил Петков и канадската формация в момента, в който престанат да са им удобни.

САЩ не спряха совалките до България да ни убеждават за военна помощ за нацистите в Украйна. И виждат съпротивата от страна на българския народ и как правителството на пудела им се клати сериозно. И затова подхвърлиха това, което народът искаше 13 години - арест на Главната Мутра на Републиката. Само, че, вече имаме нова мутра .- Харвардска. С нищо по-различна от досегашната.

Хубаво !!! Борисов в ареста и в затвора звучи добре! Но да ти кажа, Мустафата, пак срещу Русия няма да тръгнем! Пък ако ще и Борисов на газопровода да го разпънете за наш кеф! Защото омразата към него е заради това, че Ви слушаше и козируваше и продаваше българските национални интереси. Както прави сегашното Ви протеже!

Да напомням ли, Мустафа, че Вие го държахте 13 години на власт в България!!! С него се прегръщахте. Както сега с КП/КП!

И сега ще се насладим на гледката. А утре отново ще ви кажем: ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.