Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/idvat-praznici-no-nashenskite-politici-pravyat-vsichko-vazmozhno-v-dushite-na-balgarite-da-ne-e-praznichno-a-tamno/26654 SvobodnoSlovo.eu
Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно

Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно. Явно на тези люде това им е основната задача! Дни наред спорят за минималната работна заплата, на която самото име подсказва, че е крайно недостатъчна!

Спорят за някакво мижаво увеличение, което щяло да струва някакви милиони, а с каква лекота гласуваха милиардите за самолети на картинка? С каква лекота гласуваха да се даде оръжие за стотици милиони на Украйна, с каква лекота се раздадоха стотици милиони за издръжка на украинските бежанци, с каква лекота си гласуваха собствените многохилядни заплати депутатите, но... спорят за мижавата минимална заплата, която е крайно недостатъчна за нормален живот!

 Не ви ли е срам бе? Не ви ли е срам, че затворихте белодробната болница във Варна с бездействието си, заради някаква мижава сметка за ток и изпратихте болните да умират по домовете си? Не ви ли е срам, че продължаваме да събираме капачки, за да купим линейка за недоносените дечица, докато депутатите се возят в скъпи лимузини за безцелните си дела?

  Помнете, за всичко идва Видьов ден!

Димитър Байрактаров 

2 Коментара

видов ден е

преди 1 година

КОГАТО скочим И ГИ ИЗТРЕПЕМ ДО КРАК!!!!ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА!!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Mаскиран ковид бандит приближава изискана дама и най-нагло и бърка в чантата и и отмъква портмонето. Мадамата уплашено, какво правите господине, ДИВЕРСИФИЦИРАМ материалното ви положение госпожо. Ама вие ми откраднахте парите. Безсрамието и тъпотата на нашите политически идиоти се демонстрира ежедневно. Приехме диверсификацията на Уестинхауз , Токът може да скочи на 50 ст, бензинът на 5-6 лева литъра. Завръщането ни в лоното на турската империя ще стане тихо и спокойно. Ние сме най-роболепния народ не само в Европа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.