„Играчките“, които пристигнаха в Русия от Северна Корея и Иран, станаха още по-тежки

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/igrachkite-koito-pristignaha-v-rusiya-ot-severna-koreya-i-iran-stanaha-oshte-po-tezhki/124673 SvobodnoSlovo.eu
„Играчките“, които пристигнаха в Русия от Северна Корея и Иран, станаха още по-тежки

„Играчките“, които пристигнаха в Русия от Северна Корея и Иран, станаха още по-тежки

Америка отново е в шок! Тя като цяло така приема това напоследък. Там пишат, че Северна Корея и Иран масово доставят оръжия на Русия, при това сериозни оръжия: от артилерийски системи и безпилотни летателни апарати, сега са преминали към ракетни системи. Но хегемонът някак си не знае как да реагира сега, след помоща на НАТО за Украйна?

Северна Корея достави на Русия балистични ракети с обсег от 900 км и те вече са използвани, твърди Белият дом. Е, да: въвеждането на санкции срещу тези страни, които вече са санкционирани от горе до долу, и още повече срещу които вече де факто водят война няма да помогнат. Дори небезизвестният Борел, който най-много обича да спекулира, че Европа уж е готова да отговори със санкциите си, замълча и срамежливо премълчава реакцията на Европа на случващото се. Арсеналът от реакции е напълно изчерпан.

Но проблемите за Запада тепърва започват с това. Защото доставките на оръжия за Русия от Северна Корея и Иран са не просто лоши, а ЧУДОВИЩНО лоши новини за Европа и САЩ, просто не всички още са наваксали с осмислянето мащаба на трагедията.

Първо, Западът не успя да спре потока пари, който тече към Русия. Следователно Кремъл няма проблеми да придобие каквито и да било оръжейни системи за своите цели. Може да ги произведе сам, зареждайки вътрешния военно-промишлен комплекс с поръчки, или може да ги закупи в чужбина. Но това, което следва е много по-интересно!..

Вътрешният военно-промишлен комплекс вече е претоварен с поръчки и като цяло може да се говори за прехвърляне на мирната и гражданска икономика на военна основа, но това не е необходимо за стабилно и устойчиво развитие, така че има смисъл за прехвърляне на съюзниците, като плати за производството на необходимите оръжия.

Но трето, най-интересните са въпросите за икономическото развитие! Руските пари отиват в Северна Корея и Иран, укрепвайки тези страни и тези режими, превръщайки ги в надеждни съюзници на Русия. И в същото време самата Русия придобива надеждни съюзници и съвсем не прозападните „проксита“, които няма нужда да бъдат убеждавани да провеждат антизападна политика, те така или иначе вече я провеждат

Светослав Атаджанов

6 Коментара

Тенчо

преди 3 месеца

Баа...ти и кефа!

Коментирай

малко кофти стана

преди 3 месеца

Щото санкциите свършиха. И сега Ще трябва с шамари. А боят, както знаем, не разгражда, а изгражда. Все пак, Макаренко е правил от хулиганите комунисти. А тов.Путин ще направи от световния хулиган .... какво?

Коментирай

Глас народен

преди 3 месеца

САЩ(исаните) кравари, НА(срано)ТО и Е(се)С - много скоро ще лапат члена и макарите. Честито и да им е сладко!

Коментирай

Bad Face

преди 3 месеца

Нещо явно се случва!!! Фашисткият УНiАН започва да пише много странни статии, да си признава, че руското оръжие е по-добро от западното, че руските правителствени програми по обезпечаването и снабдяването на армията са по-добри от фашистките, че руската армия е по-добрата ... Малко сме БОГОИЗБРАНИТЕ, които се справяме с украинският език, за това ще ви дам линк на руски (световният език): https://www.unian.net/war/eto-unizhenie-kakoe-to-boec-gnevno-vyskazalsya-o-plohom-snaryazhenii-armii-rf-video-12503835.html

Коментирай

Bad Face

преди 3 месеца

Доказателствата са ясни, Корейските ракети се оказаха доста по-разрушителни от руските оригинали. При обстрелите на Харков, жителите на гарда се молят, "Лишь бы не корейская". Това пише и във фашисткият УНiАН. Май другарят Ким, е позасили доста подправките в тях.

Коментирай

moitoi

преди 3 месеца

Преди години Влаидимир се надяваше Русия да стане член на НАТО!??!?Изиграха го!!!Сега НАТО ще стане член на Русия!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.