Играта е твърде сложна за главите на европейските бюрократи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/igrata-e-tvarde-slozhna-za-glavite-na-evropeyskite-byurokrati/4684 SvobodnoSlovo.eu
Играта е твърде сложна за главите на европейските бюрократи

Играта е твърде сложна за главите на европейските бюрократи. Оказа се сложна и за американската администрация, която днес е срам за здравия разум. За нашите няма нужда да говорим, защото тук освен фрустрирани обществени жълъди, няма нищо друго. Има обаче и една добра страна - пълното неведение. Това е средата в която дишат и живеят мечките. Либералното хапче за патологичен сън премина срока си на годност и мечката се събуди!

След хилядолетна еволюция някои човешки видове още не са разбрали, че със събудена и ядосана сибирска мечка не се водят преговори, нито може да се избяга. Просто приемаш фактите и загиваш, това е!

Затова Русия заема половината земно кълбо и ще се разширява, а западната цивилизация ще се свива, докато се самозаличи от глупост и арогантност.

А мечката иска нещо много просто - да спи спокойно, да си лови сьомга в кристалните води и да има пухкава козина. Който наруши тези условия ще бъде изяден и забравен от историята. Звучи просто, но е цялата истина!

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.