Има два вида хора - можещи и неможещи! Открийте тези, които ви трябват

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ima-dva-vida-hora-mozheshti-i-nemozheshti-otkriyte-tezi-koito-vi-tryabvat/3594 SvobodnoSlovo.eu
Има два вида хора - можещи и неможещи! Открийте тези, които ви трябват

Има два вида хора - можещи и неможещи! Открийте тези, които ви трябват.

Взе да става много интересно в българската политика, дори и аз вече се обърквам. Затова искам да попитам: Българските граждани ли искат отново ГЕРБ на власт или некадърната четворна коалиция се оправдава с тях? Защото аз си мисля, че ако си се наакал пред очите на всички и миризмата е непоносима, затова не са виновни гласоподавателите. Просто ти си един обикновен дрисльо и не ставаш за по-сериозни дела, нежели да управляваш държава.

Затова ще помоля разни там мисирки нагушени в медиини клетки, социолози, политолози и прочее пасмина да не прехвърлят проблемите на здравата глава на българите, а да си останат на болните мозъци на политиците и държавниците ни. Те са тези, които докараха България до най-голямата бедност в своята история, в най-унизителното положение като страна от ЕС и те са тези, които създават и консумират големите блага от престъпници. Българските граждани нямат нищо общо с тези техни пъклени и дяволски мафиотски дела.

Мен като професионален еколог ако питате, решението е в екологията! Немедлено.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.