Интересно какво става с инициативата за подписка за национален референдум за запазване на лева!?!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/interesno-kakvo-stava-s-iniciativata-za-podpiska-za-nacionalen-referendum-za-zapazvane-na-leva/26353 SvobodnoSlovo.eu
Интересно какво става с инициативата за подписка за национален референдум за запазване на лева!?!

Интересно какво става с инициативата за подписка за национален референдум за запазване на лева!?! Бяха крясъци и трясъци и всичко затихна. Веят се компромати и взаимни обвинения, но на ПРАКТИКА нищо не виждам като резултат. Протестът не беше на ниво да предизвика някаква реакция сред политиците. И сега какво правим?!?! Както казах, аз няма да се бутам в инициативата, защото смятам, че Възраждане нямат място в нея. Но ще се подпиша в подобна подписка. И очаквам да се направи нещо от хората, които поеха инициативата. Най-малкото да кажат какво смятат да правят. Публикуването на картинки на партийни страници, че трябва да запазим лева има точно нулев ефект, но пък има пиар ефект, какъвто явно е търсен.

Моят въпрос е: КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОДПИСКАТА И ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ!?!

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.