Искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/iskam-da-popitam-bezhancite-ot-ukrayna-zashto-ne-kazvate-istinata-na-naroda-ni/4582 SvobodnoSlovo.eu
Искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни?

Тази сутрин искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и Вашите са такива - бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината.

Истината е, че бягате не от Путин, а от Вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече - което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и Вас купиха и Ви научиха какво да говорите, кога да плачете? Че иначе няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети. Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата Ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат - от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители. Та поне заслужаваме да кажете истината.

За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна. Ние това ли заслужаваме? Аз Ви питам - за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дена разбрахме за десетките Ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните - морони. Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам Вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ.

Не приемам това, че Вие разделихте българите в този момент. И ползата от Вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява. Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България и многото истински Българи дали живота си за свободата ни. Защото ние сме БЪЛГАРИ! Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по - трудни времена и сега ще оцелеем.

Поклон пред знайни и незнайни герои паднали за свободата ни! Това е от мен. Обичам ви БЪЛГАРИ! Обичам и теб БЪЛГАРИЯ!

Станислав Тенев - официална страница

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.