Истината често е грозна, бодлива и неудобна! А нейните носители са врагове на стадото, което блее в овчи възторг от фойерверките

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istinata-chesto-e-grozna-bodliva-i-neudobna-a-neynite-nositeli-sa-vragove-na-stadoto-koeto-blee-v-ovchi-vaztorg-ot-foyerverkite/5034 SvobodnoSlovo.eu
Истината често е грозна, бодлива и неудобна! А нейните носители са врагове на стадото, което блее в овчи възторг от фойерверките

Откакто станах депутат, получавам упреци, че не се държа на нивото на институцията и не можело аз да си позволявам вече да говоря така, както си говоря. От височината на дивана си пишман мислители с назидателен тон ми обясняват, как нямам право да съм политнекоректна, да казвам истината и да критикувам. Не ми подхождало, значи!

Май много пъти съм обяснявала, че нямам намерение да се променям. Истината е важна и поста няма да ме спре да я напиша. Ако не Ви харесва, напълно свободни сте да не ме четете и слушате. Аз така постъпвам с тези от Вас, които не одобрявам. Нямам никакво намерение лицемерно да се усмихвам, когато не одобрявам нещо и да мълча, когато ми идва да крещя от безобразията, които виждам.

Днес Тинтерова възмутено ми пише, че не можело по инфантилен и глуповат начин да критикувам Хилда Казасян, която била казала, че комунистите й пречели да мисли свободно. Естествено, подобна глупост не трябва да бъде подминавана, защото се разпространява и глупаците се насърчават с подобни писания. Естествено, ще кажа какво мисля за подобно малоумие и нямам никакво намерение да го спестявам на никого. Истината ми е по-важна от мнението на обществото.

Искате политици, които няма да Ви лъжат, но сами искате лицемерно да си мълчат, а речите им да са мазни и лъскави, така че да не наранят чувствителните Ви души! И каквото искате, май това и получавате, нали?

Истината често е грозна, бодлива и неудобна! А нейните носители са врагове на стадото, което блее в овчи възторг от фойерверките.

Аз съм си аз. Нямам намерение да се променям. Ако не Ви харесва, преживейте си шока, без да ме занимавате с това!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.