Къде сте български патриоти? Защо сте си мълчали до момента за издевателствата над нашите сънародници в Украйна ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kade-ste-balgarski-patrioti-zashto-ste-si-malchali-do-momenta-za-izdevatelstvata-nad-nashite-sanarodnici-v-ukrayna/4411 SvobodnoSlovo.eu
Къде сте български патриоти? Защо сте си мълчали до момента за издевателствата над нашите сънародници в Украйна ?

Путин е поставил шест условия на Зеленски, които да бъдат изпълнени безусловно, за да прекрати операцията по демилитаризация и денацификация на Украйна.

Едно от тях е премахване на всички езикови ограничения в обществения и културния живот, наложени от властите в Киев през "демократичния" период след 2014 година. Освен рускоговорящите, които трябваше да бъдат избити, това включва още седем признати малцинствени групи, сред които и БЪЛГАРИТЕ, на които бе забранено да изучават майчиния си език в училище!

Къде сте български патриоти? Бойко, Каракачанов и други подобия на "политици"......

Защо сте си мълчали до момента за издевателствата над нашите сънародници в Украйна и подкрепяте ли предложеното от Путин условие - или майната им на българите и българския език! След като "диктатора" го предлага е лошо и неработещо - по-добре е "демократи" да им забранят официално дори да се поздравяват на български и да ги малтретират и дори убиват ако пристъпят забраната, така ли? Или тези са проруски настроени, не харесват "героя" Зеленски и респективно не заслужават да живеят?

Нали сте много загрижени за нашите сънародници в Украйна, ама сте загрижени от три седмици, а преди това, осем години дума не казахте. Защо?

Очаквам позицията на българското министерство на външните работи по въпроса!

Източник: Страницата на непокорните, фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.