Как може да се обадиш на бащата на пленен войник и да му обясняваш, че сега ще убиеш сина му? Еми майната Ви бандеровска

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-mozhe-da-se-obadish-na-bashtata-na-plenen-voynik-i-da-mu-obyasnyavash-che-sega-shte-ubiesh-sina-mu-emi-maynata-vi-banderovska/4769 SvobodnoSlovo.eu
Как може да се обадиш на бащата на пленен войник и да му обясняваш, че сега ще убиеш сина му? Еми майната Ви бандеровска

Хора, следя както украинските така и руските канали в Telegram. Днес от един от каналите препратиха към друг украински канал в Телеграм. Съвсем умишлено няма да кажа кой е.

Еми грозна работа. Това не е човешко! Показват само клипчета и снимки с пленени и мъртви руски войници. Не е ясно дали са такива или всичко е пропаганда, но няма значение.

Така се държат с тях или по-точно прокламират такова държание с военноплениците, че започвам да ставам толерантен към руските войски в Украйна - честно! Ами съжалявам, но не е човешко това. И ще има физическо прочистване на един етап - да знаете, И няма да ми е жал. То бива, то може ама 21-ви век сме бе хора.

Как може да се обадиш на бащата на пленен войник и да му обясняваш, че сега ще убиеш сина му? Еми майната Ви бандеровска. Ай сиктир!

И да питам хората с украински флагове - с тези ли се асоциирате? Ако не, как точно се дистанцирате?

После аз съм бил путинист - wtf?!?

Vassil Kendov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.