Как ще реагират симпатизантите на Кирил Петков и "Продължаваме промяната", ако се окаже, че Петков е ходил при Борисов в Банкя?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-shte-reagirat-simpatizantite-na-kiril-petkov-i-prodalzhavame-promyanata-ako-se-okazhe-che-petkov-e-hodil-pri-borisov-v-bankya/4434 SvobodnoSlovo.eu
Как ще реагират симпатизантите на Кирил Петков и "Продължаваме промяната", ако се окаже, че Петков е ходил при Борисов в Банкя?

Очаквано: Борисов бе единодушно преизбран за председател на ГЕРБ. На Националното събрание на партията му заяви, че повече няма да подкрепя "Продължаваме промяната", че в редиците му са против коалиция с формацията на Кирил Петков в рамките на този парламент, както и че ГЕРБ поема курс към подготовка за предсрочни избор.

Аз пък поставям важен въпрос и ми е много интересно - как ще реагират симпатизантите на Кирил Петков и "Продължаваме промяната", ако се окаже, че Петков е ходил при Борисов в Банкя? И още: за какво са си говорили и какво е искал Петков от Борисов, при една такава евентуална среща?

За мен отгворите са известни, но това не ми пречи да задавам въпроси ала "думам ти дъще, сещяй се снахо".

#ПродължавамеПодмяната!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.