Как стана така, че ОЧЕВИДНО няма достатъчно ваксини?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-stana-taka-che-ochevidno-nyama-dostatachno-vaksini/11895 SvobodnoSlovo.eu
Как стана така, че ОЧЕВИДНО няма достатъчно ваксини?

Спомняте ли си онзи виц, в който - за да няма расизъм - Бог направил всички зелени? Пътуват си зелени хора в един автобус, затъват в някаква нечовешка кал, а шофьорът казва: "Хайде сега по-тъмнозелените да слязат да бутат".

Как стана така, че в ЕС, където разпределението на ваксините срещу COVID-19 се случва по доста ясна схема (при доставка, в общи линии ваксините се разпространяват пропорционално спрямо населението на всяка една държава, член на Съюза), ние се оказахме по-тъмнозелените?

Как стана така, че ОЧЕВИДНО няма достатъчно ваксини? И как се случи така, че ако се върви с начертаните до момента темпове, ще се ваксинираме едва ли не в края на 5-тото хилядолетие?

Знам, че в цялата история с ваксините, а и в процеса на ваксинация, няма любимото на нашето управление "усвояване". Но, след героичните хвалби на г-н Борисов - тази истинска подпорна стена на задкулисието - колко много "милиардииииии" ще се "вземааааат" и ще "усвояваме, усвояваме, усвояваме" възстановителни фондове, та - какво стана с ваксините?

Хубаво е да тичаш за нацията си не само като трупаш пачки. Хубаво е да се грижиш за нацията си и тогава, когато лично ти пряк келепир нямаш.

Ще е чудесно г-н Борисов да даде ясно, разбираемо и възпитано обяснение какъв, аджеба, е проблемът, та при нас ваксинацията върви с такива охлювски темпове. И ако може, да не бъде чрез хилотене от джипа. Защото ще звучи като обяснението му за пачките.

Усещането, че той иска да усвоява, а ние да седим затворени, се подсилва при тази ваксинационна организация.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.