Какъв е този "олтар" пред Храма бе Ухо? За какво си го монтирал там? Ще се омъжваш ли....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakav-e-tozi-oltar-pred-hrama-be-uho-za-kakvo-si-go-montiral-tam-shte-se-omazhvash-li/122792 SvobodnoSlovo.eu
Какъв е този "олтар" пред Храма бе Ухо? За какво си го монтирал там? Ще се омъжваш ли....

Какъв е този "олтар" пред Храма бе Ухо? За какво си го монтирал там? Ще се омъжваш ли.... Да не би да е, за да минете с младоженеца под него, защото не ви пускат в черквата, та затова пред нея. Кой е булката? Всички чакаме с нетърпение.... да не мис Бони с розовото пони, а?

Ако Васко повлече крак, цялата розова група общински съветници ще се изпоженят по между си - те нали и без това са в "сложни" отношения, преплетени в различни триъгълници.... ама без жени де. Може след време и Асен и Спецата да се шмугнат под това портативно "венчило" за шарени.....
И кава "светлина" е във Вас.... от къде може да е проникнала?

Отговори Василе, защото гражданите на София живо се интересуват от предназначението на това съоръжение, което си турнал пред Светата обител!

Страхил Ангелов

4 Коментара

BLADE

7 months before

А аз искам да знам каква сума е платена за тази простотия!

Коментирай

Injun Joe

7 months before

А изпокършените клони по улиците така си и стоят!

Коментирай

Посетител

7 months before

Към 30 бона, уж... Между другото, нощес килимчето е изчезнало...

Коментирай

Бен

7 months before

"Арката е и част от цялостна концепция за обживяване и превръщане на площада пред храма “Св. Александър Невски” в пешеходен ..." Каквато арката, такива и обясненията. Въобще, ОБЖИВЯВАНЕ му е майката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.