Както и с вируса, така и сега сме във фазата на жестока агресивна създаваща паника, страх и напрежение ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakto-i-s-virusa-taka-i-sega-sme-vav-fazata-na-zhestoka-agresivna-sazdavashta-panika-strah-i-naprezhenie-dezinformaciya/4771 SvobodnoSlovo.eu
Както и с вируса, така и сега сме във фазата на жестока агресивна създаваща паника, страх и  напрежение ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

Понеже случващото се е абсолютно същото като с вируса, отношението към събитията се дирижира от един и същи център, искам да кажа следното. Както и с вируса, така и сега сме във фазата на жестока агресивна създаваща паника, страх и напрежение ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Всеки, дръзнал да се изкаже в несъответствие с тоталитарната пропаганда кой е добър и кой е лош, бива анатемосван. Скоро ще започнат и репресии, точно както започнаха репресии за вируса.

Искам да кажа, че сегашната агресия ще продължи много кратко.

Защото е невъзможно да се задържи дълго маската на "демократичния" Запад, който мисли доброто на Украйна и на света. Имайте предвид, че се намираме в жестока световна информационна война, следваща фаза, многократно по-ожесточена от времената на вируса. И колкото дълбоко се разви антиепидемичната информация, още повече сега се работи за светлина върху събитията в Украйна. Нямате представа колко милиона души работя за ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА! Но още толкова работят за ИНФОРМАЦИЯТА. Така че страшно няма, много бързо ще бъдат разбити лъжите на световната официална общественост и ще станем свидетели още в тази година на обрат по отношения на Украйна и ще замлъкнат крещящите сега укрофили, точно както замлъкнаха вярващите във ваксините. Много по-бързо ще стане, предупреждавам!

Сега е масирана тотална атака на мрака, но ще дойде обрат и то какъв! Имайте търпение и вяра, още повече, че каквото се говори на тази стена, много точно се потвърждава във времето и пространството.

Изказвам искрена благодарност на милионите, които работят, за да може да се неутрализира лъжата и мрака чрез набиране и предоставяне на чиста информация от фронтовете в Украйна. За темата Донбас тепърва светът ще говори. Имайте търпение и за това! Сега говорят, че ще подвеждат Путин за престъпления срещу човечеството. Уверявам ви, ще се обърне палачинката, защото на лъжата краката са къси и ще излезе историята на Донбас и няма да могат сегашните западнофили да живеят със затворени очи, ще се види истината и ще видим кой ще бъде съден за престъпления срещу човечеството.

Всички вие с укранинските знаменца, нямате представа и този път какво подкрепихте! След като подкрепихте ваксините за генетично препограмиране на човечеството. Но ще се види, всичко ще се види! Просто сега сме в онази фаза на войната, в която яростта от настъплението е много силна. Този път бързат страшно много, защото страшно малко време имат преди да започне контранастъплението. Предният път с вируса имаха много време, защото светът не беше подготвен за тази агресия, с която го атакуваха. Но сега, като не сме излизали от военните действия, сме много по-подготвени и много силно е все още мобилизирането от току що внезапно приключил страшен вирус и много по-бързо ще дойде контраударът.

Но за едно предупреждавам от днес!

ОЧАКВА НИ ЕДИН МНОГО ТЕЖЪК 3-ТИ МАРТ!

В КОЙТО ОБАЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ОБРАТИ, ЗАЩОТО ПОТЕНЦИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ НА ОБЩЕСТВОТО, НАТИСНАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ЪГЪЛА ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ, Е ОГРОМНА.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.