Както се вижда от всички ни, правителството е много, ама много "загрижено" за нас обикновените граждани!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakto-se-vizhda-ot-vsichki-ni-pravitelstvoto-e-mnogo-ama-mnogo-zagrizheno-za-nas-obiknovenite-grazhdani/5041 SvobodnoSlovo.eu
Както се вижда от всички ни, правителството е много, ама много "загрижено" за нас обикновените граждани!

Както се вижда от всички ни, правителството е много, ама много "загрижено" за нас обикновените граждани! Даже Корнелия и нейната партия били много "загрижени" от нарастващите цени и инфлацията! За малко да им повярвам!

Ама, като сте толкова "загрижени", защо не въвеждате необлагаем минимум на доходите? Примерно, при необлагаем минимум от 1200 лева, поне 1440 лева годишно ще останат в джоба на всеки съответен човек или 2880 лева в двама работещи родителя. Няма да обяснявам на богатите социалисти и депутати какво означава тази сума за едно четиричленно семейство.

Вместо тази мярка да бъде приложена, Корнелия с мазен глас ни обяснява колко много била загрижена за колекторските фирми и, за да не рекетират незаконно, тя, милата, им направила закон!

Естествено, за да се направят на много "загрижени" пред бедните пенсионери, депутатите загрижено и по социалистически си вдигнаха заплатите с 16 %. Пак толкова загрижено ни заобясняваха, че щели да ни продават дървата на по-ниски цени от фирмите, а в същото време целта е да бъде обслужена дървената мафия!

Представяте ли си, за какъв цинизъм става въпрос? В същото време бяха назначени минен инженер за министър на туризма, машинен инженер за социален министър, който още не може да схване какви ги творят по отношение на децата и хората с увреждания и как парите изтичат през фалшиви телкове?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.