Киев ще бъде превзет от руската армия. Зеленски ще бъде свален

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kiev-shte-bade-prevzet-ot-ruskata-armiya-zelenski-shte-bade-svalen/4922 SvobodnoSlovo.eu
Киев ще бъде превзет от руската армия. Зеленски ще бъде свален

Започвам днешния си коментар с една предварителна уговорка.

Лицемерието на Запада и подопечните му общественици и медии в цял свят е фрапиращо! Изтрити са всички инакомислещи от информационните официални потоци. Никаква изненада.

Активирани са полезните идиоти, западният планктон във всички държави, включително в Русия и руснаци извън Русия. Също никаква изненада. Настроени са честотите за облъчване на общественото мнение на най-тънките настройки, примерно да сравним Путин с Хитлер, сравнение, което изобщо няма да коментирам. Никаква изненада.

Но има изненада в следното.

Този облъчващ облак, който винаги представлява Западния пропаганден пакет мисли и разбирания, с който се захранва човечеството във всеки един даден момента, и който се възприема както гъската възприема храната, която и набутват в устата с тръба, докато краката и са заковани за пода (ако не знаете, така във Франция се произвежда прословутия деликатес гъши дроб), този излъчващ облак беше насочен към самите хора само допреди десет дни.

По въпроса с вируса.

Две години срещу човечеството се извършваше супер инвазия, супер война срещу здравия разум, истинската медицина, истинската хигиена, срещу лечението, което спасява живота, което беше заменено с лечение, което унищожава живота, срещу цели групи население, срещу икономическото развитие и прочие, и никой не го обяви това за агресия, нападение и ужас. Имам предвид от дежурните управляващи, медии, коментатори, журналисти и мисирки.

Значи лицемерието на западнофилите е фрапиращо! Както и невежеството. Както и липсата на всякаква психологическа грамотност, осакатени хора с осакатени сетива.

Ето това имаме отново и отново на масата, да видим какво ще правим с това!

Безброй примери могат да се дадат само от вчера, за осакатения живот на така наречения Запад, който се движи между три стълба в двора на затвора - НАТО, САЩ и ЕС.

Произвеждат се напълно погрешно новини, представи и модели за нещата. Не само за Русия, не само за Путин, за всичко!!!

Ще спомена само една от милионите световни измишльотини, буламачи, които глобализмът забърква в кашата, която трябва да вкара през тръбата в търбуха на световната диванна гъска, наречена цивилизационен модел на живот.

Вчера в протеста пред руското посолство в София имаше слоган - Киев създаде Русия, Киев ще я опее!

Онемявам не от наглостта и злокобната агресия на русофобията, онемявам от бездарното невежество. Нищо повече.

Още един аспект.

Злобата на Запада и на глобализма, включително в Русия, е на лицата, наяве, видима. Така наречените "МИРОТВОРЦИ", които плачат за Украйна, искат Русия да бъде унищожена, Путин съден от международен трибунал, а руският народ продаден в робство. Да, аз много добре зная, че точно това искат и о, как го искат!!! Тези искания са обявени официално от британския премиер, британския външен неграмотен министър, от британския военен министър, от американския финансов министър, служител на ФДС.

Питам - Това ли е Западът? Един обикновен престъпник, който счита всички други за престъпници, защото не може да си представи, че има и друго на света, освен престъпления? Питам - Вие, западнофили, това ли харесвате, това ли желаете, да избивате хора и народи, само защото не живеят както вас?

Без коментар!

Докога ще живеете без очи, уши и усти? Кога ще станете хора, не осакатени уроди?

Някои нахвърляни бележки по реалните събития, които в българските медии не се отразяват.

Киев ще бъде превзет от руската армия. Зеленски ще бъде свален. Англия веднага му предлагат убежище. Защото Англия е инкубатор за опозиционни лидери.

Към момента, по данни на наблюдаващи хода на бойните действия, руските сили са превзели Чернобил и са осигурили коридор към Одеса. Още снощи беше възстановен водозахранващия източник за цял Крим.

Богомил Бонев съобщава, че украинските русофобски сили са подготвени с видеа, как руски ракети са паднали в цивилни сгради и има убити жени и деца. Въпрос на време е това. Както снощи отбелязах, задействана е тази подмолна мярка, с която Западът си служи, и който беше обявена и от НАТО, че то ще се включи, ако Русия нападне трета страна.

Без коментар оставям тези действия на "добрите, честните и мирни" западни хора.

Зеленски вече преговаря за кожата си. Не зная защо се притеснява, никой в Русия не се интересува от него. Той там е обект на смях и шеги от всички точки на двуполюсната скала за вицове. Путин не му вдига от 2 години. Така че не знам защо се притеснява, че ще го убият. Те го смятат за кръгъл идиот!

Днес вече ще следя внимателно реакциите на другите държави в света, извън концлагера ЕС, Англия и доминиони и САЩ.

Дотук Китай и Иран твърдо зад Русия. Индия обяви неутралитет. Но много моля да се разбере! В момента неутралитет е ФАКТИЧЕСКО ЮРИДИЧЕСКО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ЗАПАДА И ГЛОБАЛИСТИТЕ!

Сирия е зад Русия.

Беларус. Тя попада под санкции заради откритата си подкрепа за Русия.

Няколко думи за санкциите.

Това е поредното мюре, с което глобализма лови гъски, за да ги инсталира пред телевизорите. Санкциите са прах в очите на западните хора най-вече. Там обаче има будни и умни, които много ясно виждат или се усещат, че тези санкции не само не удрят Русия, но и помагат. Значи отново стигаме до същото. Цивилизация от хипнотизирани същества, а реалността е съвсем друга.

Най-после имам подкрепа от най-важният за мен авторитет към момента, Валентин Вацев. Който вчера каза, че май има договорка между Путин и Байдън! Което аз говоря от юни 2021 година! Което хванах и разбрах напълно самостоятелно със собственото си мислене!

И Маша Захарова днес ме радва.

Прочитайки заявление на МИД, че говоренето на клоунът Зеленски за ядрена бомба в Мюнхен е довело до бързата реакция на Русия. Благодаря на МИД Русия, че потвърди моето мнение! ❤️

Много ясно, децата си играят с кофичките и лопатките в пясъчника, но когато някое е особено вироглаво и тръгне да пипа котлоните и ключовете им, следват шамарите от татко и мама.

И последно.

Радвам се на много хора, които благодарение на днешните събития научиха повече за русофобския режим на Украйна, за фашистката основа там, за Степан Бандера и историческата им роля във Втората световна война. Както и някои истини за живота в Украйна от Майдана на Виктория Нюланд насам. Благодаря за усилията, които полагате, за да се събудите! За вас е добре!

Ще му дойде времето и на пост по основни заблуди сега.

Че Кърджали било същото. И че Русия била нарушила международното право. Лека полека, не смогвам!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.