Кирил Петков провали проекта ПП със своята безпрецедентна клоунска същност

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kiril-petkov-provali-proekta-pp-sas-svoyata-bezprecedentna-klounska-sashtnost/44165 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков провали проекта ПП със своята безпрецедентна клоунска същност

Кирил Петков провали проекта ПП със своята безпрецедентна клоунска същност, импулсивност, непригодност за управление, с небивалиците, които дрънкаше на международни срещи и при публични изяви, с нелепите си хрумвания за прикриване на катастрофални грешки, с неспособността си да бъде държавник, с мегаломанията си и липсата на самоооценка за това какво може и не може.

С усещането си, че е център на Вселената. При това по-добрия център. Често чувам, че Асен бил опасният, по-умният, по-комбинативният, че Кирил е просто шаренийката. Ок. Но тази смехорийка Кирил затри проекта, да се знае за протокола.

Винаги съм считала, че с опасните умни хора можеш някак да се разбереш. Но глупавите безобидни могат да строшат света без да разберат, че са го направили. С убеждението, че са го спасили.

Ако ПП не се освободи от Кирил и Лена, нищо добро повече няма да им се случи.

Калина Андролова 

5 Коментара

Иванов

преди 1 година

Стига сте се ни занимавали с тези случайници, натресени ни от президента Радев по поръчка. Отвличате само вниманието от най-важните въпроси. Както пледира Костадинов, къде е логиката да държим два нови реактора в Белене и не довършим централата, а да мислим за други два, в Козлодуй, но на Уестинхауз. Това не е диверсификация, дума с която упорито се замазват очите на изтъпялия народ, това е ЗАМЯНА, замяна на един 50 годишен доставчик, безукорен, на евтино гориво и резервни части и прием на отработеното с такъв на световния хегемон. За какъв чеп пък ще заменяме горивоти на сегашните блокове, когато лицензирането и поддръжката е руска, ЗАЩО бе МАЛОУМНИЦИ ???.Ами рафинерията, и тя е руска и само за руски петрол, защо искаме и нея да блокираме. После няма да има нито виновни, нито обяснение защо няма бензин и защо е недопустимо скъп. А тока и бензина са в основата на сегашното ни съществуване. Хора ли сме ние или добитък, мърша презряна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.