КИРИЛ ПЕТКОВ СБЪРКА СТОЛИЦИТЕ. ИЗПУСНА ПИТОМНОТО, ГОНИ ДИВОТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kiril-petkov-sbarka-stolicite-izpusna-pitomnoto-goni-divoto/111145 SvobodnoSlovo.eu
КИРИЛ ПЕТКОВ СБЪРКА СТОЛИЦИТЕ. ИЗПУСНА ПИТОМНОТО, ГОНИ ДИВОТО

КИРИЛ ПЕТКОВ СБЪРКА СТОЛИЦИТЕ. ИЗПУСНА ПИТОМНОТО, ГОНИ ДИВОТО 

Хубаво е Кирчо, че иска да се учи на политика. На последния Европейски съвет като премиер си говореше с Орбан на 4 очи... Ама, не дойде в Будапеща на 4 май да чуе Тъкър Карлсън, Стив Банън, Кари Лейк, Вацслав Клаус, Жордан Бардела, Андре Вентура, Виктор... и Великия Доналд Тръмп, който във видео на форума СРАС нарече неолибералите КОМУНИСТИ И НОВИТЕ ВАРВАРИ. Дето ликвидираха християнските ценности и толерират третия пол, незаконната миграция и войните.

Отишъл в Братислава с Едуард Хагер да се види. Хубаво момче, соросоидче, ама падна от власт. Служебен премиер е унгарец, а септември се връща на бял кон Фицо. Урсула била там, ама тя за Шенген няма да помогне. Ванката Кръстев да говори със Сорос или сина му Александър да кажат на Рюте. С Австрия обаче няма и това да помогне. Партията на Свободата диша във врата на Нехамер. Показаха го изборите в Тирол.

Кирчова работа. Купува си фабрика на 8 септември. Догодина светът ще е друг...

P. S.: Кирчо е научил в Словакия, че над Европа тегне нова стена. Според мен сме в непрогледна неолиберална МЪГЛА И ПРЕДСТОЯЩА НЕИЗБЕЖНА ВОЙНА.

Георги Марков 

3 Коментара

Голяма война

преди 10 месеца

Мъглата започва да става неолиберална превръзка на очите , а голямата война щом в безмерната си арогантност не искат да предотвратят сега, ще дойде с гръм и трясък, дано пообиколи тук-там.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.