КЛИП С ПИАНО И ОЩЕ НЕЩО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/klip-s-piano-i-oshte-neshto/116961 SvobodnoSlovo.eu
КЛИП С ПИАНО И ОЩЕ НЕЩО

 

Трябва да се досещаме за недоизказаното - то е главното в българското веене на политически гащи, и май че е единствено любопитното. 

Повечето от нашите герои са си естествени будали - ония, които не са, пък са правят на будали. 

Ето го министър Тагарев, врял и кипял във военните шашми - а пък не знае, чий е дронът, който падна на българска територия. 

Той е първият, ще има и други – и вече ща ги определят като руски. 

Иди и провери, за да видиш, какво е да си имаш работа с хора, които се правят на хаховци. 

И след третия руски дрон, ние ще сме в състояние на война с Русия, това ще ни внушават – само дето няма да ни кажат, какъв ще е финалът на това състояние. 

Обаче Плевнелиев ще е в гръцката си вила, Тагарев в украински бункер. Пасито и Поптодорова нищо не ги лови, да не ги мислим. 

Ами, ние бре, къде ще се денем? 

Същият Тагарев вече си направи устата да сме готови да спечелим поредното си поражение. 

Негови са думите: „В последните месеци Русия използва Черно море и изключителната икономическа зона на България за военни учения, затова страната ни обсъжда различни варианти за отговор“. 

България обмисляла различни варианти за отговор! 

България нищо не обмисля и никога не го е правила, други мислят вместо нея, винаги е било така, а тя дава поредният курбан. 

Но Тагарев си знае неговата, разпалва отъня и сетне - беж в бункера на храбреците. 

Точно той е личният терорист на клетия Денков.

Винаги отвън разиграват българския сценарий. 

И толкова сме им безразлични заради непоносимото си блюдолизничене, че този сценарий е писан от не особено талантливи хора. 

Готови сме да поемем всичко - тогава какво друго да очакваме. 

Подхвърли им два-три дрона ирански - и руснаците, и украинците разполагат с такива, сетне настани корабите си по българските пристанища, направи си и база - вдигай пушилка, все ще кяриш нещо. 

Пушилката е нужна, за да се размият очертанията на всичко, включително и без друго смътните видения за Бъдещето. 

Ненужно е да се правят сравнения – ето ги, поляците вече гледат на Западна Украйна като на своя бъдеща територия, обаче не им щат зърното на украинците. 

За унгарците да не говорим: Орбан със сигурност вече е най-влиятелната фигура в Европа, защото има всичко онова, което им липсва на нашите пунгаши. 

Ето как говори той: „Сделката за украинското зърно е глобална измама. Излъгаха ни, а Африка не получи и един хляб“.

Тия неща няма да ги откриете в „официалните“ ни медии, особено в националните телевизии, които са на път да се задавят от прекалена обективност. 

Една от тях тия дни посрещна група украински телевизионери, за да се обучат взаимно в обективност и в борбата срещу фалшивите новини. 

Представяте ли си, как ще се облъчват взаимно. 

Официалните ни новини са буквално содомизирани през последните години – нищо, което не отърва на медийните чорбаджии, не вижда бял свят. 

И понеже и те не са съвсем наясно, пред кого да мятат кандилниците, лудницата е пълна. 

Дори напълно безопасни факти не виждат бял свят. 

Ако някоя телевизия излъчва само скритите от публиката факти, ще има нечуван успех. 

Засега обаче не виждам как може да се случи това – и така ще бъде, докато не гръмне онзи дрон, който ще сложи Началото…

Дотогава всичко ще отива под ножа, всякаква, дори мижава новинка, която прекрачва отвъд позволената линия. 

Няма значение кой я предоставя: офицери от разузнаването на морската пехота на САЩ, професори от Чикагския университет, авторитетни британски медии, анализатори от ЦРУ, бивши президентски съветници, германският „Шпигел“, председателят на Военния комитет на ЕС, и пр., и пр. – всичко отива под ножа. 

За разлика от днешните палета, имал съм всякакви срещи с цензурата преди 89-а година и мога да потвърдя, че сегашната вече плътно се доближава до нея. 

Страхопъзльовщината направо е безсрамна. 

Представяте ли си, да се чуе по нашите телевизии това: „Украйна губи войната. Американското настояване за още жертви е извратено“. 

Никога няма да се случи - а думите са на бивш съветник на президента Рейгън, който победи „Империята на Злото“. 

Рейгън щеше да остане потресен, че напълно невинни неща са недопустими в днешна България. 

Живеем с лъжи. 

И, ако имаме късмета, с някоя и друга Полуистина. 

Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министър на отбраната на САЩ, преди време казва следното: „Отвратително е, че човек, който е свирил на пиано с „различни части на тялото си“, е сравняван на Запад с Чърчил“.

Пояснение: Известно е, че преди да стане президент, Зеленски, в ролята си на комик, разсмива публиката с коронния си номер да свири на пиано с пениса си. 

Гледах клипа, който увековечава този номер. Той несъмнено отключва любопитни ракурси към цялостния образ на Зеленски. 

Няма нищо кой знае колко потресаващо в него – комедийната продукция не винаги се отличава с особено изискан вкус. 

Друго е по-важно: остава ли си този номер дистанциран в артистичното битие на украинския президент – само там?

Кеворк Кеворкян 

31 Коментара

Пасито и Поптодорова нищо не ги лови, да не ги мислим.

1 year before

Хахахаха! Кеворк е велик!!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Тези от ДС не ги лови нищо. Кеворк е от тях..

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Украинският генерален щаб съобщи за напредък на украинските сили при източния град Бахмут --- Коментар - Сутрин напредват,вечер бягат.Лудостта върши едно и също нещо отново и отново, надявайки се да получи различни резултати. От месомелачките печелят определени,които после си купуват имения на Запад. Губят обикновените хора.

Коментирай

Кокоша Нел

1 year before

Помните ли Великата османска империя? И какво остана от нея ? Няколко семпли курорта, за лечение на хронично болни бедняци? Сега масово закриват курорти, във Франция и къде ли не . Що ? А, нямало туристи , особено руски !! А когато сняг забръска .... ?? Няма нафта, няма газ, няма ток ...красота!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Проф. Пламен Павлов: Този празник трябва да се преосмисли - Този професор изперка окончателно. Критическата не прощава на никого. А има таблетки, които помагат при неволно изпускане на урина и ако...

Коментирай

#koй

1 year before

колко му е Голем парния Чук на шутъ

Коментирай

#koй

1 year before

колко му е Голем парния Чук на шутъ

Коментирай

copy - paste

1 year before

Друго тълкуване !!!! - 22 септември 1908 година в Търново..........С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Османската империя, наложена ѝ от големите европейски държави с Берлинския договор, а българският княз приема титлата „цар“.............че .... българите са се обявили дефакто срещу решенията на големите европейски държави , както и сега могат да се обявят срещу Нацистката Атлантическа Окупационна Власт на ЕС и НАТО ---- ПП, ДБ, ГЕРБ, СДС, ДПС - Вечна дружба! Обединени, срещу интересите на народа! Обединени в името на корупцията и краденето на Обществени и Европейски средства! Обединени, изпрани, "избрани" и "одобрени"!

Коментирай

copy - paste

1 year before

И какви са били на Карадайъ предците ? И какво общо имат те пък точно със Независимостта на България ? Много интересно ..... ---- Кеворкяне, я кажи две думи за ДПС

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Върви един евреин по улицата вади от един куфар банкноти и ги хвърля. Следват го трима арменци, които събират парите и му ги връщат.

Коментирай

Ивайло Кирков

1 year before

Червена шапчице, ти си цял аналитичен център, и то с чувство за хумор... Шапчица ти свалям! Не мога като теб...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Седят си животните вечерта в кръчмата и се черпят. По едно време бармана съобщил, че жената на лъва звъняла и казала да се прибира веднага... Лъвът платил и се надигнал да си ходи. Бикът веднага му се присмял: - Ха, на мене жената не може да ми каже колко да стоя в кръчмата! Лъвът отвърнал: - Ей, рогатия, твоята жена е крава, а моята лъвица!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Ивайло Кирков заема мястото си в самолета. До него се настанява страхотна мадама и той се опитва да подхване разговор: – Бизнес пътуване или ваканция? – разтреперан от мерак да я свали. – На семинар на нимфоманките в Чикаго. – изтърсва тя. Мъжът преглъща от вълнение, не вярвайки на късмета си и пита отново: – А какво е вашето участие в семинара? – Аз съм лектор и използвам опита си, за да разбия някои митове в секса. Ето, например говори се, че афро-американците са най-надарените мъже, но се оказва, че индианците са по-надарени от тях. Говори се, че французите са най-добрите любовници, докато фактите показват, че това са гърците. Всъщност, извинявайте, не би трябвало да обсъждам тази тема с вас, та ние дори не се познаваме!-сепва се изведнъж жената. – Винету! – протяга ръка мъжът. – Винету Пападопулос!

Коментирай

Ивайло Кирков

1 year before

Да-а-а... Устата ми пресъхна. Прав съм бил....

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Монолог... - Господин Ст.Либертов, написаният от Вас коментар е култов. От няколко месеца насам се опитвам да обясня на уважавания от мен Ивайло Кирков , че няма в историята случай, когато к...ва да е победена с к... Една кулва може да бъде победена само с кулвенски номер. Ето защо, господин Бойко Борисов е непобедим. А Ивайло Кирков ми казва, че господин Бойко Борисов не бил такъв... Господин Ст.Либертов, разрешете ми да копирам написаният от Вас коментар и да го поствам, където е уместно. ---- Ст.Либертов - Няма в историята случай, когато к...ва да е победена с к... В тази сложна област владее принципа на бумеранга - побе-деният е винаги оръженосеца...

Коментирай

copy - paste

1 year before

Ще ми ваксинират хея ---- Българските служби ще служат на …Посолството. Каква е днес българската политика? Колкото и да изглежда странно, тя е… Любовна. Защо? Защото това е политика на ПОСТОЯННОТО ДОКАЗВАНЕ НА ЛЮБОВ към САЩ. И в името на това доказване се прави всичко, което става пред погледите на ИЗУМЕНИТЕ НОРМАЛНИ ХОРА. Неосъдени престъпници са на върха на властта и свирят това, което им каже Диригента от Посолството.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

29-годишната Асефа дублира успеха си от 2022 година, но този път постави и върхово постижение при жените от 2 часа, 11 минути и 53 секунди. Тя подобри с 2 минути и 11 секунди стария световен рекорд при дамите, --- Няма мъж в България, който да се доближи до това постижение.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Консултантска фирма е оценена за един милиард долара. Това казва собственикът на фирмата, 36 годишен юнак. Активи на фирмата - офис под наем, няколко бюра, няколко компютъра и 13 служители. На всеки 20 секунди казваше, че имал мечти и много мечтаел. Това му помагало да взима важни решения. Юнакът беше облечен с една риза, дънки и маратонки. --- В Полски Тръмбеш имаме поне 100 бр. такива оръфани милиардери. Лъжец долен.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Той беше с маска, но аз го познах по усмивката, каза Дебора. За мен най-важното нещо е косата, допълни тя. "Работила съм като сервитьорка и като барманка в дискотека" - Дебора --- абсолютно режисирано интервю с танкера Лора Крумова. ... А как излъга, че е ходила на училище... ходила е звънци.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

24 май трябва да стане наш национален празник! И катедралният ни храм трябва да върне старото си име. Бих искал на националния ни празник да запаля свещ в катедралния храм “Св. Св. Кирил и Методий”. Facebook, Владимир Левчев - още един хубостник...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Инспекцията по труда - как непълнолетни девойки работят като сервитьорка и като барманка в дискотека... трудов договор, здравна книжка, осигуровки... 400 шева без упойка, баси филма...

Коментирай

copy - paste

1 year before

В интервюто с Цанов тя каза твърдо, че не употребява алкохол. Това е лъжа. Има дори записи, които са направени преди време, в които е напълно пияна. Аз след такава безсрамна лъжа пред цяла България не й вярвам. Млада, ама снимките по прашки в нета ще стоят и след 40г.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Дебора сподели, че съучениците ѝ са плътно до нея, въпреки многобройните погледи, които я пронизват. „Посрещнаха ме с усмивка. Броихме до 12. --- името на училището липсва. Да се вземе дневника и да се проверят отсъствията... ще стане страшно...

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Хванах се на бас за 100 лв с Муцинка, че няма да е Хекимян. Баце не е луд.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Загубих 100лв. Боко е луд. Вече не го обичам. Дали пък да не заобичам отново другарката Нинова...

Коментирай

Ники

1 year before

Шапчице, Пена от мааалата добавя:" голяма ,ама заспала"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.