КОГАТО КЛОУН ВОДИ ДЪРЖАВАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-kloun-vodi-darzhavata/5051 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО КЛОУН ВОДИ ДЪРЖАВАТА

Е, този път няма да пиша за Кирил Петков, не се подвеждайте по заглавието. А за Зеленски. Също инсталиран от американците да управлява Украйна. Откровен шут, който дори не разбира политиката, но твърдо решен да плати цената на властта си, ако е необходимо - и с живота на сънародниците си. След Студената война САЩ си въобразиха, че са световен господар. Техните военни бази са по цял свят. Под малоумни поводи нападат суверенни държави, в които имат икономически интереси. Впрочем някой откри ли химически оръжия в Ирак?!?

Зеленски си въобразява, че е важен за американците. Както и Украйна. Всъщност шутът дори не осъзнава, че Байдън и ДД просто ще щи използват като пушчно месо за собствените си цели. Украйна винаги е мразила Русия, историята между двата народа показва взаимна непоносимост. По времето на нацистката окупация украинцит посрещат нацистите с цветя, хляб и сол и сами формират фашистки отряди. Зверствата им в ново време потресоха цял свят. Но са удобен претекст за война!

Украинците си въобразяват, че САЩ ще ги загитят. Няма! Ще ги използват, а ако нещата тръгнат зле за тях, ще се оттеглят и ще ги оставят сами да се оправят. И това е само защото украинците позволиха американцит да им сложат един шут за управляващ!

Та, сега се сетете за Киро! Просто Киро! И докъде може да ни докара!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.