Когато подивели тийнове се млатят и правят клипове, научаваме, макар и под сурдинка, как ки казват, завират си микрофони в лицата на родителите им

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-podiveli-tiynove-se-mlatyat-i-pravyat-klipove-nauchavame-makar-i-pod-surdinka-kak-ki-kazvat-zavirat-si-mikrofoni-v-licata-na-roditelite-im/46975 SvobodnoSlovo.eu
Когато подивели тийнове се млатят и правят клипове, научаваме, макар и под сурдинка, как ки казват, завират си микрофони в лицата на родителите им

Когато подивели тийнове се млатят и правят клипове, научаваме, макар и под сурдинка, как ки казват, завират си микрофони в лицата на родителите им.

А за проблимния смелчак от елитната девета френска, който е пълнолетен, ни лице, ни име, ни мисирски микрофон в лицето на произвелите го - неговите родители. А и е ходил и с ножове, и боксове…..Кой е този юначен и храбър млад български мъж, казващ се Боян?

Цветеслава Гълъбова 

3 Коментара

Синята барета

1 year before

За да притежаваш оРъжие, не се ли изисква разрешително от вас, Д-р Гълъбова ? Вижте филмите , по ТВ и кината. Колите са герои, добрите са смотаняци.

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Вместо да свикват запасняците на нови сборове, за да ги "учат" на това, което те и така вече знаят, време е според мен да се приеме Закон за военното обучение на младите мъже, които не са служили и за които вече няма редовна военна служба. Така ще е справедливо: защитата на Отечеството е И ТЕХЕН дълг, по Конституция. Таман такива "ножари", като горния Боян, ще разберат какво е дисциплина, какво е команда и какво е строй.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.