КОГАТО РЕАЛНОСТТА Е МИРАЖ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-realnostta-e-mirazh/4441 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО РЕАЛНОСТТА Е МИРАЖ

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Изумена съм, че толкова глупави хора управляват държавите. Не света, там нещата са малко по-различни и на повечето от тях дори имената не сте им чували. Изумена съм, когато претендиращи за сериозни медии дават подобни гръмки заглавия от думи на човек, на когото ежечасно сътрудниците му напомнят как се казва. Да мислим, че Байдън е в състояние да анализира и мисли за нещо повече от това кога е крайно необходимо да посети тоалетната и да си спомни името си и името на внука си, е прекален оптимизъм, който не почива на фактите.

Байдън никога не е бил фактор и няма и да бъде. Въпросът е кой стои зад него и какви са целите му. Едната я видяхме - евроджендърите решиха да заобиколят и притиснат Русия, която не се поддава на "евроатлантическите ценности", включващи прайдове, педофилия, толерастия и неонацизъм. Само, че всеобщата криза в образованието си каза думата и дори кукловодите вече нямат компетентни кадри да им обяснят как завършват подобни авантюри в историята.

САЩ много си повярваха. Причинители на 80 % от войните по света за последните 80 години, те решиха, че никой не може да ги спре. Когато убиват 37 души на сватба в Афганистан, то това е дребен инцидент, но когато Путин иска да се разформироват нацистките банди на Азов до границата на Русия, това е обявяване на война. Когато САЩ подклаждат братоубийствена война в Сирия, това е демокрация и военна обстановка, но когато Русия се защитава срещу обграждащите я вражески бази, това е неоправдана агресия.

Всъщност да подложиш около 1/6 от планетата на санкции, звучи глупаво. Още повече, когато подобна държава е напълно способна сама да се издържа, защото има и произвежда най-важните световни ресурси. Не е бензиностанция с ракети, както е учил Кирил Петков в Харвард /или някъде около Харвард/.

Санкциите се вижда кого засягат. ЕС вече е в паника, а цените хвърчат нагоре - заради европейските санкции срещу Русия, Путин още не е наложил санкции срещу Европа! А ако наложи? В Москва могат да минат без Макдоналдс, но дали Макдоналдс по света може да мине без ток!?!

Сенилният американски президент дори не осъзнава какво говори. Бурно аплодиран от марионетните си правителства по света, сред които гордо се е изпъчил Кирил Петков. Който също не осъзнава как набутва цяла България между шамарите и войната.

Глупаците за съжаление управляват част от света. В другата част няма глупаци. А сега познайте ние кого подкрепяме!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.