КОГАТО СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ПОМНИШ ИСТОРИЯТА....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-se-pravish-che-ne-pomnish-istoriyata/3422 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ПОМНИШ ИСТОРИЯТА....

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Видният отвсякъде евродепутат, наричан свойски от народа Ал Йо, без всякаква тренировка и засилка оглави класацията за топ-малоумно предложение на месеца. Човечецът, представляващ България в ЕС, най-открито и чистосърдечно призовава една държава да започне война с друга /ама тук 36-те дипломати в България мълчат като пукали/.

Ал Йо очеизвадно е забравил историята. Преди много, много години, в една не толкова далечна земя, нацисти отново са избивали деца - ястребинчетата. Би трябвало поне по роднинска линия да помни този грях. Та тогава Япония отново е срещу Русия, даже й обявява война. Япония е на страната на Хитлер, да? Или Ал Йо и това го забравя.

Всъщност Народният съд е бил основно срещу такива като него. Фашисти и нацисти, въвлекли България във Втората световна война и поредна национална катастрофа. Защото са мислили не за България, а за собствените си жалки постове и възнаграждения. Защото са искали да се харесат толкова много на силните на света, че не са се свенили да изпъват ръка в нацистки поздрав и да рисуват свастики.

Днес отново светът е изправен пред свастиката. Дори й се възхищава. Отново светът си затвори очите пред убийствата на деца в Донбас. Отново светът се възхищава от един луд психопат.....Е, историята е доказала как свършва всичко това!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.