Колко го мразят само...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kolko-go-mrazyat-samo/5042 SvobodnoSlovo.eu
Колко го мразят само...

Мразят го защото е син на народа си, самоизградил се лидер, достигнал до най високият пост благодарение на личните си качества, гениалност и последователност.

Мразят го защото е антипод на отрочетата които се пръкват във изгнилите им фамилни династии и кланове, елитни и затворени клубове които възпроизвеждат уродливостта си изсмуквайки световноте ресурси на човечеството.

Мрази го перверзната паразитствуваща финансова система която нищо не произвежда, смуче като кърлеж усилията на други и недоумява как е възможно да не може да го подкупи.

Мразят го защото възроди и възстанови за 30 години силата на Великата Руска Империя наследявайки пепелището до което я бяха довели западните хищници и техните подлоги.

Мразят го защото той е олицетворение на градивна сила и живот докато те носят зловонието на мърша и тъмнината на мрака...

Владимир Путин със своите родетели преди да замине за Германия. 1985 г.

Емилия Кирова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.