Колкото и да пълнят сутрешните блокове с про-правителствени изказвания, доверието в Борисов, Гешев и сринато

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kolkoto-i-da-palnyat-sutreshnite-blokove-s-pro-pravitelstveni-izkazvaniya-doverieto-v-borisov-geshev-i-srinato/13985 SvobodnoSlovo.eu
Колкото и да пълнят сутрешните блокове с про-правителствени изказвания, доверието в Борисов, Гешев и сринато

Колкото и да пълнят сутрешните блокове с про-правителствени изказвания, доверието в Борисов, Гешев и сринато. Дебат не може да има между човек, който 15 години управлява и със съзнанието, че е отговорен за всичто това има наглостта да пунтамари за пореден път.

Няма никаква, повтарям никаква логика в епицентъра /в оптимистичен вариант/ на двойна криза, при тотален плен на институциите, от които зависят честните и справедливи избори, без да въведе гласуване по пощата и като нарочно торпилира електронното и машинно гласуване, вместо да сменим правилата и възстановим правото на хората да гласуват, при проблеми във фундамента на сградата, които грозят срутването, които са от пропуснати основни ремонти по вина на управителя, да се занимаваме с вътрешния дизайн. Общественият договор е нарушен, няма доверие и за това трябва да сменим както управителя, така и надзорника. В държава в която се краде и корумпира с общ ефект 30 процента от бюджета на страната, което са приблизително 11-13 милиарда лева, да се занимаваме с намаляване на броя на депутатите, което ще намали представителността и евентуално ще спести 15 милиона лева, без гаранции за по-висока ефективност и най-вече независимост /по-малко депутати се купуват по-лесно/ е непростим лукс.

Неглижират Парламента, излязоха си в отпуск, все едно сме цъфнали и вързали.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.