КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ искат всички останали в страната честни и съвестни хора да продължат да гледат царуващото безхаберие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/korumpiranite-politici-iskat-vsichki-ostanali-v-stranata-chestni-i-savestni-hora-da-prodalzhat-da-gledat-caruvashtoto-bezhaberie/21727 SvobodnoSlovo.eu
КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ искат всички останали в страната честни и съвестни хора да продължат да гледат царуващото безхаберие

Снимка на Veni Markovski - Вени Марковски.

Колко ли хора ще се зарадват на новината от снимката, без да се замислят за ДРУГАТА истина в думите на т.нар. патриоти, ИСТИНАТА, от която те се страхуват: че утре някой може да предложи подобно решение да бъде гласувано и срещу тях?!

Решението няма да е срещу България, а срещу оялите се и корумпирани политици. Само те може да се страхуват от подобно действие; ако не са такива, няма да има от какво да се притесняват!

Представете си само - след като сега се краде толкова много, хем има страх от ЕС, какво ли ще бъде утре, когато този страх няма да го има?!

Тук няма изобщо да говорим за това, че "унгарският модел" е неприложим за България. Че да се копира чужд модел сме пробвали - през 1944 г., когато Георги Димитров обяви, че "за десет години народът трябва да построи онова, което други народи са градили в продължение на 100 години". Видяхме как свърши - в "недоносения живковски социализъм" само 45 години по-късно.

Същото е и с демократичните институции - те са като цветята - трябва да се поливат, наторяват, обработват срещу вредители... Ако това не се върши, вредните навици от социализма ще продължат да избуяват като плевели и на повърхността ще излизат най-отвратителните черти на нашенеца, а българите - истинските българи (като нас с вас, уважаеми хора!) - биват оставени на произвола на мошеници и корумпирани чиновници.

КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ искат всички останали в страната честни и съвестни хора да продължат да гледат царуващото безхаберие и да слушат "патриотите", които "патриотично" бранят правото на далавераджиите да живеят без никакъв контрол от страна на нормалните демократични държави и общества.

...

Не само заради това, уважаеми хора, но и заради него се замислите добре, когато видите как някой първосигнално пръска слюнки по адрес на "гадния Европейски съюзи", "Гейвропа", "либерастите" и т.н. Защото е очевидно, че зад големите приказки и празните лозунги прозира страх, че далаверите може да излязат на открито и народното недоволство може да отнесе всичката мътилка, паразитираща върху гражданите на Републиката.

Вени Марковски

Снимка на Veni Markovski - Вени Марковски.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.