КОШЕРА НА НАЦИСТКИ ОСИ В КАНАДА ВИНАГИ Е ДЕЙСТВАЛ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koshera-na-nacistki-osi-v-kanada-vinagi-e-deystval/117455 SvobodnoSlovo.eu
КОШЕРА НА НАЦИСТКИ ОСИ В КАНАДА ВИНАГИ Е ДЕЙСТВАЛ!

 

В позорните овации на канадските депутати на бившият войник от Waffen SS - Ярослав Хунка, няма нищо случайно. Хиляди украински сътрудници на Вермахта и на Гестапо намират убежище отвъд океана след края на войната. Организират се в мощно лоби, което упражнява значително влияние в политиката на страната. Техните деца продължават антируските настроения, най-вече тези които са на високи постове. Кристия Фрееланд - дъщеря на Михайло Хомяк, боец от украинския назателен батальон и в последствие емигрант, е по настоящем вице министър председател на Канада. Ето защо, много от украинските нацисти са награждавани за проявен героизъм във войната, независимо, че са воювали против страната, която ги е подслонила в последствие. Между тях е и "героят" с кръв на ръцете - Ярослав Хунка. Развеждан по настоящем от Зеленски, като мечка на панаир. 

През 1973 година близо до Едмънтън е построен паметник на Роман Шушкевич - командир на украинския батальон "Нахтигаль". Парите за построяването му са частни дарения, но и с държавни субсидии. През войната под негово ръководството на същият Шушкевич са изтребени повече сто хиляди поляци, руснаци и евреи. На негово име в Киев днес има булевард в съседство с булевард на името на Бандера. 

Според заключенията на съда в Нюренберг, за престъпления извършени през Втората световна война, на етническа основа срещу цивилно население - няма давност. Позовавайки се на тази разпоредба, Полша и Русия поискаха екстрадация на Ярослав Хунка.

Божидар Чеков

4 Коментара

Посетител

преди 1 месец

Господин Чеков! Това ние го знаем. По-добре го разкажете на французите, те са тези които примират за укронацистите.

Коментирай

албена

преди 1 месец

Защо чак сега светът отвори очи за тези ужасни факти: за пренаписването на историята на ВСВ, за обучението на бандеровци в Канада, за потомствени фашисти на ръководни постове?

Коментирай

Тина

преди 1 месец

На териториите, които не са се опарили от първата и втората световна война им е лесно да приемат, че е възможна трета, естествено в Европа, и не им пука за предизвикалите ги идеи и политики. Лудият е европеецът, който с усмивка и шампанско им поднася зелника.

Коментирай

Милен Илиев Минков

преди 1 месец

България желае мир и сигурност и затова няма да има второ дете във повечето случай Отговорност за вниманието Поема само Одговорно лице

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.