Костадин с нова греда!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kostadin-s-nova-greda/2456 SvobodnoSlovo.eu
Костадин с нова греда!

Костадин с нова греда!

Човек, който е министър председател, е особено отговорен пред народа, който го е издигнал чрез парламента и всяко негово действие е отговорност, изключително, когато се прави с държавни средства и уронва имиджа на институцията и на народа.

Когато си министър председател, ти не си личността този или онзи! Ти си институцията и каквото правиш, то е петно върху властта, която произтича от народа.

Категорично не приемам изявлението на Костадин, че били пошло и грозно да се месиш в личния живот на баща с три деца! Ако този баща е министър председателят, неговият живот е публичен и следователно безобразията му обществен и национален проблем!

Когато снимаха Бойко защо никой не лелееше за чувствата на Бойко и се подиграваха, когато някои хора искаха да се пазят внуците му.

Защо и тогава не бранихте личния живот на Бойко?

Изявлението на Костадин е пореден неадекватен ход!

Аман от глупости. Потънали сме до гуша в идиотии.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.