Който си мисли, че за 33 години нещата са станали по-добри, нека се разходи до Столипиново, Филиповци или Лом

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koyto-si-misli-che-za-33-godini-neshtata-sa-stanali-po-dobri-neka-se-razhodi-do-stolipinovo-filipovci-ili-lom/52896 SvobodnoSlovo.eu
Който си мисли, че за 33 години нещата са станали по-добри, нека се разходи до Столипиново, Филиповци или Лом

Който си мисли, че за 33 години нещата са станали по-добри, нека се разходи до Столипиново, Филиповци или Лом; който си въобразява, че политиците милеят за народа, а не за себе си, нека посети Враня, Росенец или чекмеджетата.

Боян Дуранкев 

4 Коментара

Да, бе

преди 1 година

Ти мини по едно село, по твой избор. Празни къщи и пълни гробища. Не говоря за селата покрай морето.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Не само селата и малките градчета вече са празни и тъжни. Нашият генерал и президент отново размаза националното ни достоинство. След като се обяви в любов на красавицата Мустафа, след като и направи престижна награда за всичко , което е направила, побърза да и декларира, че ние разчитаме само и единстваен на САЩ за нашата енергетика и превъоръжаване. Бившият министър пък добави, че сделката с Ф-16 на чертеж било най-добрата зделка за армията ни. Тези са не само побъркани, те са престъпници.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 1 година

До "Да, бе": Прав си, че има известна разлика, но ня не е в хората, а в сградите! Няма я разрухата на къщите, но къде са хората?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.