КРАВАРИТЕ ОТНОВО СЕ ПРАВЯТ НА КАУБОИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kravarite-otnovo-se-pravyat-na-kauboi/11519 SvobodnoSlovo.eu
КРАВАРИТЕ ОТНОВО СЕ ПРАВЯТ НА КАУБОИ

Хамериканците организират военно учение "Защитник", което ще се проведе в Черно море и на Балканите. И американски войски и кораби ще дойдат да ни учат как да се защитаваме от лошите руснаци. Аз специално нямам спомени руски военни кораби да са провеждали военни учения около Флорида например, ама явно логиката няма никакво място там, където става дума за агресия и световно господство.

За съжаление освен вътрешните ни проблеми, които са катастрофални, сме се обвързали със съюзник /по-скоро господар/, който за чеп за зеле не става. Напомнят ми за селски бабаити, които се репчат за всичко и чрез терор налагат влиянието си, но не им стига мозъкът освен със сила как да задържат всичко. Тия ще ни въвлекат в някоя война, в която ще сме точно между шамарите. А правителството в лицето на мутрите ще ни продаде за някой и друг долар.

Вече дори не се поръсва истината. Уж НАТО беше създадено да пази добрите западни държави от лошия Източен блок. Но когато се разпадна Варшавският договор, НАТО остана. А сега вече дори не и НАТО, а откровено американски войски се развяват из Европа, все едно е тяхна и налагат влиянието си.

Американски войски имат бази на българска земя. Без война, без бой, без съпротива. Кога толкова лесно сме се предавали? Българи в базата в Ново село не могат да стъпят и дори да приближат. Кой знае какви ги вършат? Скоро ще ни искат и пари за това, че ни "пазят". Всъщност защитават американските интереси тук и пазят верните помияри на САЩ, които ни управляват.

И нашите политици допускат да се превърнем в потенциален фронт на американците срещу Русия и да станем обект на нападение заради участието си в тези безумия на световния агресор. Сюлейман Паси и оная крадла постоянно искат натовски /разбирай американски/ бази в Черно море и ядрено оръжие на американците на територията на България. В такъв случай, само мазно петно ще остане от прекрасната ни Родина. Защото ние, българите, нямаме топки да изметем продажниците, които ни управляват. Светът е в криза, напрежението се покачва, а ние, както винаги досега, сме откъм страната на булката!

България над всичко! Американците нямат работа тук!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.