КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/krushata-ne-pada-po-dalech/12057 SvobodnoSlovo.eu
КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ

Синчето на онази, която гонеше българи от провинцията от родната й София /макар, че въпросната госпожа е арменка и по презумпция друга е родината й/, днес се изцепи, че трябвало солени глоби за участвалите в мъжкото хора в Калофер. И ни нарича нас, българите "Малък, но много прост народ!".

Явно фамилна черта е невъзпитанието и неблагодарността. На мама момчето следва стъпките на майка си, която пък нарича българите от провинцията "прасета" и ги гони от столицата. Бе вие къде се намирате!? Що за невъзпитание и наглост да критикувате българските традиции на народа, който ви е приел? Как си позволявате да ни наричате прост народ? Като не ви харесва българският народ, бийте си камшика и към Армения с пълна газ.

Омръзна ми разни екземпляри да се правят на велики на гърба на българите. Още повече, когато не са направили нищо за народа, освен да духат на властимащите и да унижават тези, които не са с тяхната известност и пари.

Класа, пари и стил винаги си личат. А липсата им си личи още повече!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.