КСЕНОФОБИЯТА Е ПРОБЛЕМ, БЕДНОСТТА НЕ Е

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ksenofobiyata-e-problem-bednostta-ne-e/5040 SvobodnoSlovo.eu
КСЕНОФОБИЯТА Е ПРОБЛЕМ, БЕДНОСТТА НЕ Е

Тези дни отново се изумих от странните европейски "ценности". България щяла да бъде санкционирана, тъй като не се борила достатъчно с расизма и ксенофобията. Явно това е голям проблем на европейските лидери, които поканиха какво ли не на територията на Европа. И не дават дума да се каже за "гостите" им.

За разлика от евроджендърските държави, България не е имала колонии на други континенти и не е държава в робство други хора. Нито е правила човешки зоопаркове като вас. Нито с глад е избивала милиони хора, както го е направила Великобритания в Индия в началото на миналия век.

Ние чуждото не искаме, но нашето не даваме. Ако щете! Не сме канили гости да ни се разпореждат в нашата къща и няма да го допуснем. ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! Толкова!

И се изумявам още повече, че в Брюксел не виждат никакъв проблем, че в България стотици се самоубиват заради дългове, че хора умират в глад и мизерия, че има отказ от здравеопазване за бедните, че има огромен процент работещи бедни, че всеки втори българин е затънал в заеми. Това не ги интересува, да мрем и да се гърчим! Важното е да не сме ксенофоби, че като ни натресат "гостите" си на нашата земя, да не им правим проблеми. Ай, сиктир, бе!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.