Леко обръщение към членове и симпатизанти на Възраждане

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/leko-obrashtenie-kam-chlenove-i-simpatizanti-na-vazrazhdane/1001 SvobodnoSlovo.eu
Леко обръщение към членове и симпатизанти на Възраждане

Леко обръщение към членове и симпатизанти на Възраждане:

Дори да съм грозна и стара, това не прави КК нито по-красив, нито по-млад.

Дори да казвам неща, които не харесвате, това не означава, че трябва грозно да кълнете и плюете по мен. Свиквайте и проявявайте поне елементарно възпитание, за ваше добро е.

Смятате, че това, че не харесвам КК и партията му, означава, че съм предател. Ами не съм. Не всеки е длъжен да ви харесва. Не всеки е длъжен да ви се възхищава. Има хора, които мислят и виждат истината, а тя е, че една прекрасна идея се опорочава от маргинали и алчни кариеристи.

Дори да правите грозни колажи с мен и да пускате армия от тролове да ме плюе, няма да станете по-симпатични в очите на обществото. Единствено ще отвратите от себе си нормалните хора.

Аз си казвам моето мнение и това, което съм видяла. Дали ви харесва или не, не ме вълнува. Не истерясвайте от всяка моя дума, безсмислено е, няма да ме спрете да казвам какво мисля.

Не гледайте толкова избирателно. Виждате всички мои грешки според вас, но не виждате как КК дори не обясни къде са парите от безотчетните, защо е излъгал Сметна палата, защо е гласувал с ГЕРБ и защо няма кадри. Не виждате как веднага започна да ме клевети грозно и долно, напълно в негов стил, ама не ви харесва, че се защитавам.

Само психопати искат всички да ги харесват и отричат правото на съществуване на тези, които не ги харесват. Не е нормално подобно отношение към всеки, който ви критикува. Не е нормално да искаш всички да ти ръкопляскат, а ти да се смяташ за божествен. Не е нормално да плюеш и обиждаш всеки, който ти задава въпроси.

Някой нещо неразбрал!?!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.