Ленчето да вземе да впише в Търговския регистър собствеността на всички медии на Татко Петко

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/lencheto-da-vzeme-da-vpishe-v-targovskiya-registar-sobstvenostta-na-vsichki-medii-na-tatko-petko/132967 SvobodnoSlovo.eu
Ленчето да вземе да впише в Търговския регистър собствеността на всички медии на Татко Петко

Киро, нещо загубихте инициативата. Ето какво да направите в продължение на досегашните ви думи и дела, за да си я върнете:

1. Ленчето да вземе да впише в Търговския регистър - тя знае как! - прехвърляне на собствеността на всички медии, които публикуват за "Коралгейт" към Татко Петко. За да овладеете напълно дискурса.

2. Ти си направи една тръбичка от пластмасова химикалка и сложи в джоба шепа ориз. Скрий се зад онзи фикус, който ползвате от ППДБ като укритие, за подслушване на Бойко. Оттам издебни Пеевски и го обстреляй с ориз.

3. Намери пудела и го насъскай да лае по Бойко. После му изскочи внезапно иззад фикуса и му кажи, че няма да му проговориш, докато не позволи на Ники пак да пътува.

4. Кажи на Пияната тояга да си порка кротко и да не бие журналисти по време на кампанията. Има време и за бой, но не сега.

5. Свържи се с Паскал, кажи му да не се притеснява и му обещай, че всичко ще се върне по старому като си сложите ваш главен прокурор, ваши шефове на служби и на МВР. Увери го, че ще довършите реформите.

Така се прави, Найо!

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

4 Коментара

Реалист

2 months before

Чудя су на оперната певица, тя не пееше лошо....

Коментирай

хамалин

2 months before

найо е кух в главата и педераст

Коментирай

хамалин

2 months before

найо е кух в главата и педераст. петко е барабар с мъжете пепедупедавци и престъпници

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.