Либерал розовият свят изгради стена от мъгла. Зад която неговият планктон не знае какво става

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/liberal-rozoviyat-svyat-izgradi-stena-ot-magla-zad-koyato-negoviyat-plankton-ne-znae-kakvo-stava/4719 SvobodnoSlovo.eu
Либерал розовият свят изгради стена от мъгла. Зад която неговият планктон не знае какво става

Ако не била Украйна, нямало да я има Русия, а в такъв случай нямало да я има и България. Хубаво, аз няма да споря с промити мозъци пък били те и професорски, доцентски или обикновени. Нямам нищо против да минем през Каварна, за да идем Ямбол.

Това по никакъв начин не променя истината за събитията случили се в миналото, ама по никакъв! И затова съветвам всеки нормален индивид да не се ядосва, защото никакви приказки сега ме могат да променят миналото и да направят 120-те хиляди руси от 1877-1878 година украинци. Нека да си крещят лешоядите, да си вият чакалите, аз ще си гледам моята работа.

Украинците са руси, но това е друга тема!

И така.

Либерал розовият свят изгради стена от мъгла. Зад която неговият планктон не знае какво става. И много се зарадваха, много! Русия била изтрита от картата на света, заличена, руснаците наврени в ъгъла, чакат си края, който им определи любезният демократичен Запад.

Сега ще разкажа колко от това е вярно.

Николко.

От няколко дни световни експерти в икономиката и финансите, които не са си продали или предали мозъците на розово-зелено-синьо-жълтата върхушка предупреждават, че тези санкции срещу Русия фактически ликвидират Западния икономически модел. Изчаках известно време с този пост, за да проследя реакции както в Русия, така и в щатите, така и в трети страни. Намерих достатъчен брой гласове, които говорят едно и също, за да напиша този пост.

Много са аспектите на последствията, даже мисля, че тепърва ще се явяват нови и непознати неща по темата със световната икономика. Знаем, че тя е тотална криза на доверие и че предстои глобален икономически рестарт.

На първо място искам да посоча най-съшественият според мен ефект от санкциите. Това е очевидно руско-американско сътрудничество срещу ЕС. Проследяването на няколко ефекта от санкциите води непрекъснато до един и същи извод - САЩ ликвидират ЕС. Дали е със знанието и съгласието на Путин, да, мисля, че да. Дебилната радост на евро-атлантическите овце в ЕС от санкциите срещу Русия не е нищо друго, освен крайно невежество какво ги чака. Смятам, че европейският съюзен елит или сътрудничи на това, или е загубил връзка с кораба-майка. Което само по себе си е много интересен факт, който ще проуча.

Втората важна реакция от санкциите е също очевидна и също е право противоположна на говоренето по телевизорите.

Санкциите срещу Русия укрепват връзката Русия-Китай-Иран. Мненията са, че случващото се ще доведе до паралелна икономическа общност, която ще изземе от Запада върховната му функция във финансите и икономиката. Като резултат Русия ще стане освен геополитически център, но и геоикономически център. От който Европа ще бъде изключена при сегашната конюнктура. Русия и Китай са готови с новото финансово трасе извън SWIFT. Това фактически означава, че Западът сам се дедоларизира! Обяснете го това на НикитУ Василев!

Следващият важен извод е свързан с освобождаването на Русия от всякакви дългови задължения, което чрез санкциите Западът любезно и предоставя.

Представете си, имате да плащате 100 000 лева кредит за 30 години. И става така, че повече няма кой да ви търси тези пари. Ако можете да си го представите, значи ще разберете какво означават санкциите за Русия. Тук даже няма да коментирам!

Следващата реакция е много интересна.

Русия заради санкциите ще получи свобода да произвежда всичко, което сега не може да произвежда поради патентите. Фактически чрез санкциите Западът дава възможност на Русия да гласува закони, които я освобождават от световните патентни правила. Руските експерти говорят вече за освобождаване на Русия от американската интелектуална собственост! А това е океан от нови възможности във всяка сфера на живота!

Загубите от петрол и газ за Запада ще бъдат колосални, в такива размери, че някои американски експерти споделят, че става дума за самоубийство и недоумяват как може това нещо в Белия дом и в ЕС да се случва. Всички недоумяваме, но аз знам, че тук стават много по-дълбоко неща и продължавам да мисля, че в дъното стои руско-американска нова световна система. Много дълбоко скрита!

Но с Европа е свършено по линия на стратегическите суровини и енергията. Мисля, че зелената сделка приключи. Видяхте вчера пуделът Шолц какъв рязък обратен завой направи към зелената ядрена енергия.

Та само част от случващото се показва, че родните и световни промити мозъци за пореден път жестоко се заблуждават със ставащото! Продължавайте!

Нашите нещастници няма да ги коментирам.

Много пъти съм казвала, че по всички показатели в политиката България е извън събитията, тя не тича след тях, тя е извън тях.

Падането на Украйна е въпрос на дни.

Дали ще има западна и източна Украйна, не знам все още. И дали ще остане изобщо. Не знам.

Но знам, че за Русия военните действия в Украйна вече полуофициално са антитерористични, а не военни. Прочистване на нацистките формации. Искам да кажа нещо еретично, което може да ми взриви профила, но аз ще го кажа. Украинските граждани на много места помагат на руските войници срещу бандитизма. Ужасно е това! Пу, ПУ, да не чуе Мони Паси!

Другото, което знам със сигурност е, че има глави във Вашингтон, които мислят разумно и рационално. Именно привеждането на ядрения потенциал на Русия в повишена готовност е довело до изпращането на Зеленски на преговори за примирие. Ааа, значи можело!

Вторият кръг преговори ще се водят днес.

За финал искам да кажа една чисто моя собствена и самостоятелна мисъл и анализ. Може да греша, но може и да не греша.

Мисля, че на много нива върви ситуацията, както винаги. И както винаги на най-високото ниво, където има само двама души и това са руският и америкснският държавни ръководители, там цари мир, сътрудничество и разбирателство. Както искате го разбирайте, аз всеки ден откривам потвърждение на този факт, за мен това е факт.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.