ЛИБЕРАСТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/liberasti-ot-vsichki-strani-saedinyavayte-se/11786 SvobodnoSlovo.eu
ЛИБЕРАСТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ

По повод позицията, че Навални бил и наш проблем, защото, видиш ли, Русия била диктаторска държава с ядрено оръжие, и аз да си кажа:

Либерастите вият от мъка, че има държави, които им се противопоставят и държат на традициите, морала и християнската вяра. Тях най-много ги кефят цветните революции, с които съсипват стабилни и проспериращи държави. Тях не ги кефи Тръмп, който защитава традиционното семейство и води политика, която не насърчава нелегалната миграция, но пък много се кефят на Педро Фил, от когото нормалните хора се гнусят.

Сорос е плъзнал пипалата си навсякъде. Под знамената на свободата, равенството и братството се извършва налагане на откаченото, неморалното, на тиранията на малцинството, на нов, но с обратен знак ра@@@зъм, на пълен контрол над населението. Навсякъде успяха. Либерастите лаят високо, защото им се плаща, а медиите отдавна са купени от тези, които искат контрол над света.

Затова и Навални няма да го защитавам. Може и Путин да не е цвете, но поне е спирачка пред либерастията по света. И отново смятам, че човек, който в съучастие с външни врагове се опитва да прави промяна в родината си, не е нищо повече от един предател. И се видя в България кои го подкрепят.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.