Лицемерието на Европа е безгранично! За да бъде приета България в ЕС, същата тази Европа години наред ни въртя на шиш!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/licemerieto-na-evropa-e-bezgranichno-za-da-bade-prieta-balgariya-v-es-sashtata-tazi-evropa-godini-nared-ni-vartya-na-shish/4786 SvobodnoSlovo.eu
Лицемерието на Европа е безгранично! За да бъде приета България в ЕС, същата тази Европа години наред ни въртя на шиш!

Лицемерието на Европа е безгранично! За да бъде приета България в ЕС, същата тази Европа години наред ни въртя на шиш! Принуди ни да унищожим земеделието си, принуди ни да унищожим животновъдството си, принуди ни да унищожим блокове от АЕЦ "Козлодуй"!

Сега същата тази Европа е готова само за няколко часа да приеме в ЕС държава, в която 8 години безпощадно бяха убивани деца, жени и възрастни хора! Върхът на лицемерието е, че тази държава притежава същите атомни блокове, каквито имахме и ние, но към тази държава, Европа няма претенции да затвори атомните си блокове! За броени дни в тази държава Европа изсипа милиарди евро, които плащаме и ние българските граждани!

Днес личи и огромното лицемерие на нашите управници, които като истински слуги закачиха чуждо знаме на профилите си, но никой не издигна българското знаме на профила си!

Какво ли лицемерие ще се лее на 3-ти март?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.