Любовната връзка между ГЕРБ и кафявите медии е очевидна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/lyubovnata-vrazka-mezhdu-gerb-i-kafyavite-medii-e-ochevidna/5019 SvobodnoSlovo.eu
Любовната връзка между ГЕРБ и кафявите медии е очевидна

❤️Любовната връзка между ГЕРБ и кафявите медии е очевидна. Последните дни, "папараците" на този тандем направиха "огромно разкритие" - заснели са ме на работна среща на публично място, посред бял ден, с колега-общински съветник Калоян Паргов, председател на групата на БСП в СОС.

🤔Давам си сметка, че за партия като ГЕРБ, изцяло лишена от демократичен капацитет, провеждането на работни срещи с колеги е нещо чуждо. Само, че за мен това пък е напълно нормално. Политиката е диалог и търсене на подкрепа и общи позиции. Това увеличава шансовете за успех, особено с оглед на предстоящата ни задача да освободим София от това неспособно и корумпирано управление.

ℹЗатова и редовно се срещам с различни общински съветници, за да обсъдим общи доклади и да намерим казусите, по които можем да си сътрудничим в решаването на проблемите в София.

Такива срещи съм правил с Грети Стефанова и Владо Панев от ДБ, Милка Христова и Диана Тонова от БСП...Миналият уикенд се видях и с Марта Георгиева от ДБ, за да говорим за обща позиция по ПУП-а за Борисовата градина. Нормална и демократична практика.

Борис Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.