МАКЕДОНЦИТЕ СА НАШИТЕ УКРАИНЦИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/makedoncite-sa-nashite-ukrainci/85 SvobodnoSlovo.eu
МАКЕДОНЦИТЕ СА НАШИТЕ УКРАИНЦИ

Българският клуб в Охрид е обстрелван. За пореден път нападение срещу български клуб в държава, която на практика е българска - с населяващи я българи и изконни български територии. Както се казва, само по омразата ни едни към други, става ясно, че сме един народ, защото само българин може така да мрази друг българин.

Великомакедонският шовинизъм минава всякакви граници. Тези отрекли се от народа си отцепродавци забравиха как България първа им призна измислената държавица, как ги защитаваше и как им даде танкове, снаряди, ракети и друго въоръжение. Забравиха как, за да се завлекат в мечтаната Европа и да избягат от Великата Македония, си вадеха български паспорти и се правеха на българи.

Крайно време е да осмислим истината - Македония е ВРАГ! Там мнозинството МРАЗИ българите и България така, както само кръвен роднина се мрази. И е крайно време да престанем да сме толерантни и добронамерени към тях. Който не ще мира, ще има.....!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.